برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

شيريني ها/ طرز تهيه « دانه برفي روغني »

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
شيريني ها/ طرز تهيه « دانه برفي روغني »
آخرين خبر/ چي لازم دارم: دارچين کوبيده ۱/۴ قاشق چاي خوري تخم مرغ (زرده) ۱ عدد کره ۱ فنجان وانيل‏ ۱ قاشق چاي خوري آرد ۱/۲ فنجان پنير خامه اي نرم شده ۱ عدد پوست پرتقال ۱ قاشق چاي خوري نمک ۱/۴ قاشق چاي خوري شکر سفيد ۱ فنجان چطوري درست کنم: ۱- فر را روي درجه 350 گرم کنيد.آرد ،نمک و دارچين را با هم الک کرده و کنار بگذاريد ۲- در يک کاسه متوسط، پنير خامه اي و کره را به شکل کرم در آوريد.شکر و زرده تخم مرغ را اضافه کنيد و آنقدر هم بزنيد تا پف کند.وانيل و پوست پرتقال را نيز بيفزاييد و هم بزنيد. ۳- به تدريج مواد خشک را اضافه نماييد.دستگاه پري شيريني يا قيف را از خمير پر کنيد و شيريني ها را روي سيني شيريني پزي غيرچرب شکل دهيد. ۴- در فر به مدت 12 تا 15 دقيقه پخت کنيد تا سطح و ته شيريني ها قهوه اي طلايي شود.يکباره آنها را از سيني شيريني پزي خارج کرده و روي قفسه مخصوص بگذاريد همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره