شيريني ها/ چيز کيک بيسکويتي را امتحان کنيد
خراسان/ چي لازم دارم: بيسکويت - يک و نيم بسته کره - ۱۰۰ گرم شکر قهوه اي- يک قاشق غذاخوري مواد لازم لايه مياني : خامه - ۵۰۰ گرم شکر - ۱۳۵ گرم پنير لبنه - ۲۵۰ گرم آب ليمو - يک قاشق غذاخوري وانيل شکري - يک بسته بيسکويت شکلاتي خرد شده - يک و نيم ليوان فندق خرد شده - يک و نيم ليوان مواد لازم رويه کيک: خامه فرم گرفته – به ميزان لازم شکلات خرد شده – به ميزان لازم چه جوري درست ميشه: بيسکويت را همراه شکر قهوه اي در غذاساز بريزيد و کاملا پودر کنيد.به آن کره ذوب شده را بيفزاييد و 30 ثانيه ديگر با دور تند مخلوط کنيد. سپس مواد را درون قالب بريزيد و با پشت قاشق، رويش را کاملا صاف کنيد و فشار دهيد تا پرس شود. قالب را در يخچال قرار دهيد تا سرد شود.خامه را به وسيله همزن برقي آن قدر بزنيد تا سفت و غليظ شود. در ظرفي جداگانه پنير لبنه، پودر شکر، آب ليمو و وانيل را با همزن به مدت پنج دقيقه مخلوط کنيد.پنير را به خامه اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.به آن بيسکويت خرد شده و فندق را بيفزاييد، بعد از مخلوط کردن تمام مواد، با قاشق يا قيف بدون ماسوره، درون قالبي که کف آن را با بيسکويت فرش کرده بوديد، با اين مواد خوشمزه پر کنيد. بعد از يک شب در يخچال ماندن، کيک هاي شما آماده است. روي آن را خامه بزنيد و شکلات بپاشيد.