خانواده سبز/ چی لازم دارم:
لواشک زرشک و انار: یک برگ (500 گرم)
آلوچه: نصف پیمانه
آلوی وحشی: نصف پیمانه
آلوی جنگلی: نصف پیمانه
برگه زردآلو: نصف پیمانه
آلبالو خشک: نصف پیمانه
ذغال اخته: نصف پیمانه
ظرف به شکل قلب: یک عدد
رب آلوچه: یک پیمانه
کاتر قلب خلال دندان: به میزان لازم
چه جوری درست میشه:
از برگه لواشک، نواری به اندازه دور ظرف مورد نظر به ارتفاع شش تا هفت سانتی‌متر می‌بریم، بعد با کاتر موردنظر که ما در اینجا از کاتر قلب استفاده کردیم، دو عدد قلب در می‌آوریم.
ابتدا یکی از قلب‌ها را در ته ظرف گذاشته، بعد نواری که به اندازه دور تا دور لبه ظرف برش زدیم را روی تکه زیر که لواشک گذاشتیم، قرار داده و با یک برس مقداری رب آلوچه به لبه‌ها و ته ظرف که لواشک گذاشتیم، می‌زنیم. مقداری لواشک خرد شده، آلوچه، آلوی جنگلی، برگه زردآلو، آلبالو خشک و ذغال اخته را با هم مخلوط کرده، مقداری رب آلوچه به مخلوط اضافه می‌کنیم و درون کیک لواشک‌ را با این مخلوط پر می‌کنیم. چند خلال دندان که به ارتفاع دیواره کیک بریده‌ایم، به فاصله مساوی درون کیک نزدیک دیواره می‌زنیم و لایه رویه را روی کیک می‌گذاریم طوری که خلال‌های دندان لواشک رویه کیک را نگه دارد، بعد دوباره با برس از رب آلوچه روی کیک می‌زنیم. از چند تا آلبالو خشک و گل که از لواشک درست کرده‌ایم، برای تزیین کیک استفاده می‌کنیم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید