آخرین خبر/ زمان پخت : ۳۰ دقیقه

🍴مواد لازم🍴
برای ۴ نفر

روغن گیاهی : ۲ قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده گاو (۱۲ درصد چربی) : ۷۵۰ گرم
سس کچاپ : ۴ قاشق غذاخوری
نمک : ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل : ۱ قاشق چای‌خوری
پودر سیر : ۱ قاشق چای‌خوری
نان هات داگ (نان ساندویچ) : ۴ عدد
بیکِن پخته شده : ۴ ورق
پنیر چدار (نصف می کنیم) : ۸ عدد

👩‍🍳 طرز تهیه 👩‍🍳
۱- روغن را در یک ماهیتابه حرارت می دهیم و گوشت چرخ کرده را روی دمای زیاد سرخ می کنیم و مرتب هم می زنیم تا زمانی که قهوه ای بشه.

۲- سس کچاپ، فلفل، نمک و پودر سیر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا بپزن.

۳- بالای نان ساندویچ را می بریم و با دست فشار می دهیم تا به فرم قایق در بیاد.

۴- به ترتیب مقداری از مخلوط گوشت آماده شده، ۱ ورق بیکِن پخته شده، پنیر، یک لایه از مخلوط گوشت و سپس پنیر قرار می دهیم. برای ۵ دقیقه روی حرارت بالا گریل می کنیم تا زمانی که پنیر ها ذوب شوند.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید