آخرین خبر/ گوشت گوسفند ۳۰۰ گرم(بهتره ک گوشت قسمت چرب گوسفند باشه. و اینکه میتونید تز گوشت چرخ شده و یا گوشت گوساله هم استفاده کنید)
لوبیا نیم پز شده ۳۰۰ گرم (ربع کیلو)
زعفران دم کرده غلیظ نصف فنجان
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق پر
چوب دارچین ۲ تیکه
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
ادویه پلویی ۱ قاشق مربا خوری
زردچوبه نصف قاشق چایخوری
پیاز ۱ عدد نسبتا درشت نگینی شده
برنج ۲ پیمانه

ابتدا گوشت رو با دو لیوان آب و نصف پیاز و نصف قاشق چایخوری زردچوبه میپزیم.
بعد توی ی ماهیتابه اول پیاز رو سرخ میکنیم بعد گوشت رو اضافه میکنیم کمی تفت میدیم و ادویه ها و چوب دارچین رو اضافه میکنیم تا بوی ادویه ها خارج بشه. لوبیا ها رو هم اضافه میکنیم تا در این زمان کمی نرم بشن. بعد چند دقیقه تفت دادن و ترکیب مواد رب گوجه رو اضافه میکنیم. خوب تفت میدیم تا رنگ رب گوجه باز بشه. بعد ۱ لیوان آب اضافه میکنیم و اجازه میدیم آب تبخیر بشه و مواد یکدست شوند. بعد نصف زعفران رو اضافه میکنیم و جوب دارچین رو خارج میکنیم.
من برای این مقدار، ۲ پیمانه برنج پختم کف قابلمه ک نچسب هم هست روغن ریختم سیب زمینی چیدم و ی لایه برنج و یه لایه مواد گوشتی تا زمانی ک تمام بشن. در آخر زعفران باقیمانده رو روی برنج ریختم و روی شعله ملایم ۲۵ دقیقه دم دادم

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید