سوران/ چی لازم دارم:
طالبی یک کیلوگرم
خامه 200 گرم
شکر چهار قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین یک قاشق سوپخوری
آب سرد و آب جوش هر کدام نصف پیمانه
چه جوری درست میشه:
یک دسر عالی و به قول دوستان توپ برای فصل گرما. الان که هوا خیلی گرم شده فقط خوردن این دسرها جگر آدم را خنک می‌کند. پوست طالبی را کنده و تخم‌‌های آن را درآورده و طالبی خرد می‌کنیم و همراه با خامه و شکر در مخلوط‌کن ریخته و کاملا پوره می‌کنیم. پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط و بعد از پنج دقیقه آبجوش را به آن افزوده و به صورت بن‌ماری (روی بخار کتری) قرار داده تا صاف و یک‌دست شود. سپس آن را به طالبی افزوده و هم می‌زنیم و در قالب تک نفره یا بزرگ ریخته و به مدت هشت ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.
نکته:
به جای شکر می‌توانید از دو قاشق سوپخوری عسل و به جای خامه از ماست کم‌چرب استفاده کنید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید