شيريني ها/ ميني سوفله شکلاتي؛ خلاقيتي عالي براي آخر هفته
زندگي آنلاين/ چي لازم دارم: شکلات تلخ ۱۰۰ گرم کره آبکرده يا نرم شده به ميزان لازم شکر قهوه اي براي ديواره رمکين حدود ۱۰۰ گرم سفيده تخممرغ ۲۰۰ گرم شکر سفيد ۵۰ گرم نمک يک پينچ چطور بپزم: شکلات را به روش بنماري (روي حرارت بخار آب جوش) آب کنيد. آنگاه رمکينها را با کره چرب نمائيد و کف و ديواره آنها را با شکر قهوه اي بپوشانيد و اضافه شکر را خالي کنيد. حالا سفيده تخممرغها و نمک را با دور تند همزن برقي بزنيد تا سفيد شود و فرم بگيرد. سپس شکر (سفيد) را کم کم بيفزائيد و همچنان به همزدن ادامه دهيد تا مرنگ صاف و براقي حاصل شود. اکنون شکلات آبکرده را به مرنگ اضافه کنيد و با ليسک به شکل دوراني هم بزنيد تا مايه يکدستي حاصل شود. اينک مايهفراهم کرده را در رمکينها بريزيد و سوفله را به مدت تقريبي 5-8 دقيقه در فر گرم کرده با دماي 210 درجه سانتيگراد بپزيد. يادآوري 1: ميتوانيد روي سوفله را با پودر شکر بيارائيد و گرم ميل کنيد. يادآوري 2: رمکينها (Ramekin) ظروف نسوزي هستند که براي تهيه انواع سوفله و پودينگ مورد استفاده قرار ميگيرند. اين ظرف در انواع سراميکي و شيشهاي ساخته ميشوند.