سوپ و آش/ سوپ هويج و زنجبيل؛ درمانگر سرماخوردگي
تابناک با تو/ با شروع فصل پاييز و روزهاي سرد سال بيماريهاي ويروسي و بيماريهايي همچون سرماخوردگي و آنفولانزا شايع ميشود. در همين راستا سايت پزشکي متخصص در دستورالعملهاي پزشکي و درمانهاي طبيعي به نام HealthFoodSta، طرز تهيه سوپ هويج و زنجبيل را تهيه کرده است که از بيماريهايي همچون انفولانزا جلوگيري ميکند. با طرز تهيه اين سوپ پرخاصيّت آشنا شويد. چي لازم دارم: يک قاشق غذاخوري روغن يک عدد پياز خُرد شده يک قاشق چايخوري سير رنده شده يک قاشق چايخوري زنجبيل تازه رنده شده يک سيب زميني کوچک خرد شده نمک و پودر فلفل سياه به اندازه يک قاشق چايخوري سه پيمانه عصاره و آب سبزيجات يا آب مرغ يک پيمانه شير نارگيل سه قاشق غذاخوري جعفري خرد شده يک سوم پيمانه کاجو (بادام هندي) يک چهارم قاشق چايخوري پودر کاري دو عدد هويج خُرد شده چطور بپزم: روغن را درون ظرف ريخته و روي حرارت متوسط داغ کنيد. پياز، سير، زنجبيل، سيب زميني، هويج را کمي تفت ميدهيم تا نرم شوند. بعد از آن نمک، کاري، فلفل را درون ظرف ريخته و سپس شير نارگيل و آب سبزيجات را به آن اضافه کنيد؛ و درب ظرف را ميگذاريم تا کمي با بخار آب، مواد سوپ نرم شوند. بگذاريد تا محتواي ظرف به جوش بيايد و به مدت ۲۵-۲۰ دقيقه بجوشد. سپس محتويات قابلمه را درون همزن برقي ريخته و مخلوط کنيد. سوپ را به صورت پوره در ميآوريم. در نهايت آن را درون ظرف ريخته و با جعفري و کاجو و پودر نارگيل و ليمو ترش بنا به دلخواه تزيين کنيد.