ناهار/ «ته چين مرغ» بدون تخم مرغ؛ پيشنهاد جذاب امروز
سوران/ ته چين يکي از غذاهاي نسبتا جديد است که طرفداران زيادي را به سمت خود جلب کرده است. درست کردن آن نياز دارد چند ريزه کاري را بلد باشيم. مثلا يکي از نکات مهم در پخت آن اين است که بتوانيم بوي تخم مرغ را از بين ببريم. در اين مطلب ته چيني را به شما آموزش مي دهيم که در آن از تخم مرغ استفاده نشده است و بنابراين ديگر نگران بوي تخم مرغ داخل ته چين خود نباشيد. چي لازم دارم: روغن و کره به ميزان لازم برنج 4 پيمانه زعفران دم کرده غليظ به ميزان لازم خلال بادام 50 گرم ماست چکيده ترجيحا ترش نيم کيلوگرم مرغ متوسط يک عدد چطور بپزم: 1-مرغ را با يک ونيم ليتر اب ميجوشانيم و کف ان را مرتب ميگيريم، بعد به ان زرد چوبه، پياز يک عدد بزرگ، چند حبه سير خرد شده، ساقه کرفس، يک عدد هويج، چوب دارچين و نمک وفلفل اضافه ميکنيم به مدت 10دقيقه با حرارت زياد ميجوشانيم. 2-بعد حرارت را ملايم ميکنيم به مدت يک ساعت ونيم ميپزيم بعد از پخت بايد حدود يک ليوان اب مرغ بماند .مرغ را بيرون اورده وپس از خنک شدن استخوان مرغ را ميگيريم تکه هاى مرغ را خيلى ريز نکنيد. 3-به نيمى از ماستمان کمى نمک، زعفران 2 قاشق غذا خورى و فلفل قرمز وکمى پودر خردل اضافه ميکنيم و مرغهارا دران قرار ميدهيم ودر يخچال ميگذاريم. ( اين کار را ميتوانيم حتى از روز قبل انجام دهيم که در اين صورت خوشمزه هم ميشود) 4-حالا نيم ديگر ماست را هم به همين ترتيب مزه دار ميکنيم وکنار ميگذاريم براى برنج. برنج را با يک قاشق زرد چوبه ميجوشانيم وان را زنده بر ميداريم . حتماً اول با اب ولرم کمى شستشو ميدهيم بعد کمى اب سرد. وبرنج را با ماستمان مخلوط ميکنيم +کمى روغن مايع. 5-حالا کف قالبمان يادر ماهيتابهء گود نصف پيمانه روغن ريخته ونيمى از برنج را ريخته وصاف ميکنيم وروى ان زعفران ميريزيم بعد مرغهارا روى برنج ميچينيم وخلال بادام ها را هم همه جاى ظرف ميپاشيم وبعد بقيه برنج را و دوباره زعفران . با قاشق چند سوراخ روى برنج ايجاد ميکنيم و در اخر نصف ليوان اب مرغ و نصف ليوان روغن مايع وکره را روى برنج ميدهيم. 6-روى قالب را فويل کشيده وداخل فر گذاشته روى حرارت زياد به مدت نيم ساعت و بعد باحرارت متوسط براى يک ساعت ديگر. 7-ويا اگر روى حرارت مستقيم خواستيم تهيه کنيم 10 دقيقه اول حرارت زياد باشد وبعد حرارت را کم ميکنيم بمدت يک ساعت و نيم.