زندگی آنلاین/ چی لازم دارم: برای 12 نفر
بیسکویت کامل گندم آسیاب کرده 150 گرم
کره آبکرده 75 گرم
شکر دانه ریز 30 گرم
پنیر ماسکارپونه 600 گرم
شکر دانه ریز (اضافی) 100 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر ژله هلو 1 بسته 100 گرمی
آب جوش 125 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)
خامة قنادی همزده 200 گرم
هلوی تازه پوست گرفته و ورقه‌ای خرد کرده 4 عدد درشت
چطور بپزم:
بیسکویت، کره و شکر را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید و آن را در قالب به اندازه 20×30 سانتیمتر ریخته و فشرده سازید.
آن‌گاه قالب را در یخچال بگذارید. حالا پنیر، شکر اضافی و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
پودر ژله هلو را در آب جوش حل کنید و بگذارید. خنک شود.
سپس آن را به مایه پنیری افزوده و مخلوط نمائید و بعد خامه را به آن بیفزائید.
اکنون نیمی از مایه فراهم کرده را در قالب روی بیسکویت بریزید و برش‌های هلو را رویش بچینید.
آن‌گاه باقیمانده مایه پنیری را روی هلو بریزید و صاف کنید.
اینک چیزکیک را دست‌کم 6 ساعت و یا یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا چیزکیک را به اندازه دلخواهتان برش دهید و رویش را با خامه فرم گرفته، برش‌های هلو و دراژه‌های بادامی بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبا و مناسبی قرار دهید.

یادآوری:
می‌توانید برای تهیه این چیزکیک، به جای هلوی تازه از کمپوت هلو نیز استفاده کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید