آخرین خبر/ با دستوری جدید برای تهیه ترشی مخلوط آشنا شوید.
چی لازم دارم:
بادنجان ترشی بدون تخم ۲ کیلو
خیار ریز یک کیلو
هویج یک کیلو
گل کلم متوسط یک عدد
لوبیای سبز نیم کیلو
سیب زمینی ترشی نیم کیلو
موسیر ۳۰۰ گرم
کرفس دو عدد
سبزی (نعناع، ترخان، جعفری، گشنیز، ریحان) نیم کیلو
فلفل سبز نیم کیلو
چه جوری درست میشه:
بادنجانها را می‌توانیم در فر یا روی آتش کبابی بحدی که پوست بادنجان براحتی کنده شده و گوشت آن کاملاً بپزد. بعد پوست بادنجانها را می‌کنیم در الک یا آبکش چوبی می‌چینیم و روی آنرا پارچه می‌کشیم و شیی سنگینی روی پارچه قرار می‌دهیم تا آب بادنجان کاملاً گرفته شود (بادنجانها باید یک روز باین طریق بماند).
بعد بادنجانها را روی پارچه می‌چینیم باز هم یک روز می‌گذاریم بمانند تا رطوبت آنها کاملاً گرفته شود، بعد مقداری نمک روی آنها می‌پاشیم و آنها را ساطوری می‌کنیم و مقداری سرکه روی آنها می‌ریزیم و بهم می‌زنیم تا کمی شل شود.
بعد سبزیها را تمیز می‌کنیم و می شوئیم و رطوبت آنها را می‌گیریم و خشک می‌کنیم بطوریکه بهیچ وجه مرطوب نباشد بعد از چرخ رد می‌کنیم و بلافاصله در سرکه می‌ریزیم تا سیاه نشود سپس خیار و هویج و گل کلم و لوبیای سبز و سیب زمینی ترشی و کرفس و فلفل سبز را پوست و ریشه گرفته و ریز خرد می‌کنیم کمی نمک به آنها می‌پاشیم و آنها را روی پارچه پهن می‌کنیم و یک روز می‌گذاریم بمانند تا رطوبت آنها نیز گرفته شود و بعد تمام مواد آماده شده را مخلوط می‌سازیم و مقداری سرکه بحدی که ترشی زیاد شل نشود به آن اضافه می‌کنیم.
ممکن است کمی گلپر کوبیده نیز به ترشی اضافه کنیم که عطر آن بیشتر شود. موسیر را مطابق دستور ترشی موسیر آماده می‌کنیم بعد داخل ترشی می‌ریزیم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید