بانوی شهر/ صبحانه یکی از اصلی­ترین وعده ­های غذایی است و همه دوست داریم خوشمزه ­ترین­ و در عین حال سالم­ترین مواد غذایی را در این وعده غذایی میل کنیم. وافل بلژیکی یکی از محبوب­ترین­ خوراکی های صبحانه است که طرفداران زیادی دارد. وافل بلژیکی خوشمزه در سرتاسر جهان بعنوان جایگزین نان در صبحانه خورده می­شود. اگر شما هم دوست دارید وافل سر میز صبحانه­ بیاورید آخرین خبر طرز تهیه آن را آموزش می دهد.
چی لازم دارم:
۱۳۰ گرم (۱ پیمانه) آرد همه منظوره
۵ قاشق چایخوری (۵ گرم) بکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری (۲۵ گرم) شکر سفید
۱ عدد تخم مرغ
۱ پیمانه (۲۴۰ میلی لیتر) شیر
۲ قاشق غذاخوری (۲۸ گرم) کره بدون نمک، آب شده و هم دمای اتاق
چه جوری درست میشه:
معمولا وافل­ در دستگاهی به نام وافل میکر (Waffle Maker) درست می­شود، به همین دلیل شکل و شمایل اغلب آنها یکی است. اما در این دستور پخت، طرز تهیه وافل خانگی را در نظر گرفتیم که همه بتوانند آن را بدون نیاز داشتن به دستگاهی تهیه کنند. با این تفاوت که در این روش، وافل آماده شده، شبیه به وافل ­های موجود در تصاویر نخواهد بود. همچنین می­ توانید از قالب­ های مخصوص وافل که به اسم قالب نان پنجره ای در بازار موجود است، نیز استفاده کنید.
ابتدا آرد، بکینگ پودر، نمک و شکر را در یک کاسه بریزید و هم بزنید. پس از اینکه به خوبی با هم مخلوط شدند شیر به آن اضافه کنید. سپس تخم مرغ و کره را در ظرف دیگر با هم ترکیب کرده و در نهایت هر دو را با هم مخلوط کنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید. بگذارید این خمیر ۵ دقیقه در دمای اتاق بماند.
از یک ماهیتابه گریل یا ماهیتابه­ ی کوچک مخصوص پنکیک استفاده کنید. آن را روی دمای متوسط گاز داغ کنید. پس از اینکه به خوبی داغ شد برای چرب کردن کف آن از کره استفاده کنید. ماهیتابه باید به قدری داغ باشد که کره خیلی زود در آن ذوب شود.
با استفاده از قاشق مقداری از مخلوط را به شکل دایره درون ماهیتابه بریزید. سایز و شکل آن بستگی به سلیقه شما دارد. مقداری درجه شعله گاز را کم کنید تا وافل به آرامی پخته شود. وافل باید طوری سرخ شود که داخل آن نرم و اطراف آن برشته باشد. اگر شعله و حرارت زیاد باشد موجب می­ شود برشتگی وافل زیاد شده و یا بسوزد. دقت داشته باشید زمانی که روی وافل حباب­ هایی ظاهر شود یعنی وقت آن رسیده که آن را در ماهیتابه برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود. با یک کف گیر به آرامی برگردانید و بگذارید به همین مقدار، سمت دیگر نیز سرخ شود.
اگر ماهیتابه بزرگ استفاده کردید می­توانید همزمان چند وافل درست کنید اما باید دقت داشته باشید تا همگی آن­ها را سر وقت برگردانید تا زیاد برشته نشوند.

وافل خوشمزه را با چه چیزهایی تزیین کنیم؟
وافل را می­ توانید بعنوان نان در صبحانه یا بیسکوییت عصرانه میل کنید. وافل بلژیکی به تنهایی سرو نمی­شود و روی آن سیروپ، عسل، شکلات، مربا یا انواع میوه ها قرار می­ گیرد. شما نیز می­ توانید برای تزیین از این مواد استفاده کنید.
ماست یونانی، عسل و توت
کره بادام زمینی، تکه ­های سیب و عسل
ماست و شاتوت
تخم مرغ نیمرو، آووکادو
کیوی خرد شده، آناناس و نارگیل
موز و نوتلا
جالب است بدانید برخی از افراد وافل را با موادغذایی ناهار یا شام میل می­ کنند. بنابراین این مواد نیز در کنار وافل سرو می ­شود.
قارچ
ذرت شیرین
پنیر چدار
جوجه سرخ شده و سس سالسا
سس مرغ و اسفناج
طرز تهیه وافل بلژیکی خوشمزه بسیار ساده است، شما می­توانید آن را شب درست کنید و صبح بعنوان یک صبحانه خوشمزه قبل از سر کار رفتن یا مدرسه رفتن بچه ها با میوه ­های سالم سرو کنید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید