خاتون/ کرپ مرغ نوعی کرپ است که داخل آن از مرغ و پنیر پیتزا تهیه میشود در آموزش خاتون با پوره سیب زمینی تزئین شده و طعم آن را هم خوشمزه تر میکند. بصورت یک غذای فستفودی و فینگرفودی میتوان از آن استفاده کرد.
چی لازم دارم:

سینه مرغ : 1/4
خیارشور: 100 گرم
فلفل دلمه: 1/2 از یک عدد
پنیر پیتزا: یک بسته کوچک
نمک و فلفل: به میزان دلخواه
پیاز: یک عدد متوسط
سس مایونز: 1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ: یک عدد
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
چطور بپزم:
1/4 از یک عدد سینه مرغ را با پیاز پخته و ریش ریش میکنیم ، فلفل دلمه و خیار شور نگینی خرد کرده و کلیه مواد به همراه مقداری پنیر پیتزا و سس مایونز مخلوط میکنیم بسته به ذائقه خود، فلفل و نمک به مواد اضافه کرده و کنار میگذاریم.
کرپ ها را که در تابه آماده میکنیم و از شعله برمیداریم در همان موقع مواد را داخلش ریخته و بصورت بقچه ای میپیچیم با فرچه ، زرده تخم مرغ را (که با زردچوبه هم زدیم ) روی آن مالیده و مقداری پنیر پیتزا رویش میپاشیم. و در نهایت بعد از آماده شدن همه کرپها، آنها را داخل فر با حرارت ۱۸۰ درجه گذاشته و تا زمانی که روی کرپ ها طلایی شود
چون مواد پخته هست فقط برای گریل کردن داخل فر می گذاریم.
بعد از آماده شدن با پوره سیب زمینی تزئین میکنیم.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید