آشپزی ما/ با طرز تهیه بورک مرغ و قارچ آشنا شوید.
چی لازم دارم:
خمیر آماده یوفکا ١ بسته
مرغ پخته شده و خرد شده ٣٠٠ گرم
قارچ ورقه شده و تفت داده شده. ٢٠٠ گرم
ذرت پخته شده ١ پیمانه
فلفل دلمه اى رنگى مکعبى ریز خرد شده ٣/٤ پیمانه
پیاز داغ ٢ ق غ
رب گوجه فرنگى. ٢ ق غ
آب لیموترش تازه به میزان لازم
جعفرى خرد شده ٤ ق غ
نمک و فلفل. به میزان لازم
ماست ١ پیمانه
روغن زیتون. ١/٣ پیمانه
چطور بپزم:
ماست و روغن زیتون را با کمى نمک با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید ، در تابه اى که گنجایش تمام مواد میانى را داشته باشد مرغ و پیاز داغ و قارچ و فلفل دلمه اى را با هم مخلوط کرده رب و ابلیمو را اضافه کنید نمک و فلفل را هم اندازه کرده و کمى مواد را با هم تفت دهید در انتها ذرت و جعفرى را اضافه کنید .
یک ورقه از خمیر مثلثى یوفکا را روى سطح کار قرار داده و به وسیله برس روى آنرا به مخلوط ماست و روغن زیتون آغشته کنید سپس یک لایه دیگر از خمیر را نیز روى آن قرار داده و مجددا سطح خمیر دوم را ماست و روغن بمالید . یک قاشق از مواد میانى را روى قاعده مثلث قرار داده گوشه هاى آنرا به داخل جمع کرده و از پایین لوله کنید سپس بورک را مانند حلزون به دور خود بپیچید و در سینى چرب شده فر قرار دهید . روى سطح بورکهاى پیچیده شده را ماست و روغن زیتون بمالید و به سلیقه خود کنجد ، سیاه دانه ، تخم خرفه و یا مغز تخمه آفتابگردان بپاشید و در فر ١٨٥ درجه تا زمانى که زیر بورکها کاملا طلایى شود بپزید.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید