ایران کوک/ چی لازم دارم:
پرتقال متوسط 2 عدد . ژله ی پرتقالی 1 بسته . خامه 250گرم
کمپوت آناناس 1 قوطی . آب جوش 1 لیوان

چطوری درست کنم:
در تهیه ی این دسر فقط گوشت پرتقال مد نظر است پس پرتقالها را به گونه ای ببرید که پوست نازک و ضخیم باهم جدا شوند.

تابه ای را بردارید و با کمک کمی کره یا روغن کف آن را چرب کنید. قطعات پرتقال را در تابه بیندازید و تا زمانیکه آب پرتقالها خارج شود آنها را تفت دهید.

حال آب پرتقال را از قطعات جدا کنید و در یک لیوان بریزید.
اگر میزان آب پرتقال کم بود مقداری آب سرد به آن اضافه کنید تا تقریبا 1 لیوان آب پرتقال بدست آید. آب جوش و آب پرتقال را در یک ظرف بریزید و پودر ژله را در آن حل کنید. ژله را در یخچال قرار دهید تا ببندد.

حال نصف پرتقالها را درون کاسه ای بریزید و خامه را به آن اضافه کنید و با همزن برقی خوب بهم بزنید تا خامه حالتی یکنواخت و کمی پفکی به خود بگیرد.
در مرحله ی بعدی تکه ها ی پرتقال باقی مانده و آناناس های خرد شده را به خامه اضافه کنید و فقط کمی مخلوط کنید.

پس از بستن ژله مخلوط خامه ا روی ژله بریزید و درون یخچال قرار دهید و صبر کنید تا دسر شما خنک شود.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید