نماد آخرین خبر

غذاي اصلي/ «ته چين رولت مرغ»؛ اوج هنر در خانه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «ته چين رولت مرغ»؛ اوج هنر در خانه
آخرين خبر/ آماده سازي : 120 دقيقه پخت : 120 دقيقه چي لازم دارم : مرغ متوسط 1 عدد ماست چکيده ( ترجيحا ترش ) نيم کيلو گرم خلال بادام 50 گرم زعفران دم کرده غليظ به ميزان لازم برنج پلوپز 4 پيمانه روغن و کره به ميزان لازم چطور بپزم: مرغ را با يک و نيم ليتر آب مي جوشانيم و کف آن را مرتب مي گيريم، بعد به آن زردچوبه، پياز يک عدد بزرگ، چند حبه سير خرد شده، ساقه کرفس، يک عدد هويج، چوب دارچين و نمک و فلفل اضافه ميکنيم به مدت 10 دقيقه با حرارت زياد مي جوشانيم بعد حرارت را ملايم مي کنيم به مدت يک ساعت و نيم مي پزيم بعد از پخت بايد حدود يک ليوان آب مرغ بماند. مرغ را بيرون آورده و پس از خنک شدن استخوان مرغ را مي گيريم تکه هاي مرغ را خيلي ريز نکنيد. به نيمي از ماستمان کمي نمک، زعفران دم کرده غليظ دو قاشق غذاخوري و فلفل قرمز و کمي پودر خردل اضافه مي کنيم و مرغ ها را در آن قرار مي دهيم و در يخچال مي گذاريم. (اين کار را مي توانيم حتي از روز قبل انجام دهيم که در اين صورت خوشمزه هم مي شود) حالا نيم ديگر ماست را هم به همين ترتيب مزه دار مي کنيم و کنار مي گذاريم براي برنج. برنج را با يک قاشق زردچوبه مي جوشانيم و آن را زنده برمي داريم. حتما اول کمي با آب ولرم شستشو مي دهيم بعد کمي آب سرد. و برنج را با ماستمان مخلوط مي کنيم + کمي روغن مايع. حالا کف قالبمان يا در ماهيتابه گود نصف پيمانه روغن ريخته و نيمي از برنج را ريخته و صاف مي کنيم و روي آن زعفران مي ريزيم. بعد مرغ ها را روي برنج مي چينيم و خلال بادام ها را هم ، همه جاي ظرف مي پاشيم و بعد بقيه برنج را و دوباره زعفران. با قاشق چند سوراخ روي برنج مي دهيم. روي قالب را فويل کشيده و داخل فر گذاشته روي حرارت زياد به مدت نيم ساعت و بعد با حرارت متوسط براي يک ساعت ديگر. و يا اگر روي حرارت مستقيم خواستيم تهيه کنيم 10 دقيقه اول حرارت زياد باشد و بعد حرارت را کم مي کنيم . به مدت يک ساعت و نيم . رولت ته چين مرغ را من روي فويل رول کردم و در فر قرار دادم. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره