ماکاروني را حرفه اي بپزيد
آخرين خبر/ براي مايه ماکاروني من اول دو تا پياز متوسط رو نگيني ريز کردم و بعد از اينکه کمي طلايي شد، گوشت چرخکرده رو بهش اضافه کردم. زردچوبه هم زدم و گذاشتم کاملا با هم تفت بگيرن. بعد يک فلفل دلمه اي خرد شده هم بهش اضافه کردم. فلفل دلمه اي سليقه ايه ولي ما تو ماکاروني خيلي دوست داريم. امروز قارچ نداشتم اما اگر داشتم کمي هم قارچ خرد شده ميريختم. بعد که فلفل دلمه هم کمي تفت گرفت چهار قاشق غذاخوري پر رب گوجه اضافه کردم و گذاشتم تا رنگش رو کاملا پس بده. بهش فلفل و پودر آويشن و پودر سير و دارچين زدم و دوباره چند دقيقه تفت دادم و خاموش کردم. براي ماکاروني هم اول يه قابلمه بزرگ تر آب ريختم و بعد از جوش اومدن نمک زدم به اندازه اي که کمي شورتر باشه. چون بعدش ماکاروني رو ميشورم و کم نمک تر ميشه. بعد يه قاشق روغن مايع و کمي هم زردچوبه تو قابلمه ريختم و رشته ها رو درسته (و يا ميتونيد نصف کنيد) ريختم وگذاشتم با هم جوش بخورن تا کاملا ماکاروني بپزه. . بعد آبکش کردم و ماکاروني رو زير آب سرد شستم. بعد از اينکه کاملا آبشو داد، ماکاروني رو با مايه ماکاروني کاملا مخلوط کردم. کمي از اون رو سفيد نگه داشتم براي #ته_ديگ . چون اونوقت اگه ماکاردتي مخلوط به کف قابلمه برسه تهديگ ميسوزه سياه ميشه. کف قابلمه هم کمي آب و روغن ريختم. کمي زردچوبه بهش زدم و گذاشتم رو گاز. بعد از جوش اومدن، سيب زميني ورقه شده رو تهش چيدم بعد ماکاروني سفيد و بعد اون قسمت مخلوط با مايه ماکاروني رو ريختم روش و سعي کردم قابلمه بزرگ باشه تا به ديواره نچسبه حالت گنبدي ريختم.