موهيتو را خوشمزه تر از کوبايي ها درست کنيد
آشپزي/ ادگاه موهيتو کوبا ميباشد، اما در مورد زمان و چگونگي به وجود آمدنش، اطلاعات دقيقي در دست نيست. بعضي آن را به بردگان آفريقايي که در مزارع نيشکر کوبا کار ميکردهاند نسبت ميدهند و بعضي ديگر به کاوشگران انگليسي که در مسير خود در اين جزيره پهلو گرفتهاند. هرچه که باشد، وجود مزارع وسيع نيشکر و فراواني گياه نعنا در کوبا عامل اصلي به وجود آمدن اين کوکتل بوده است. ترکيب شيريني، طراوت ليمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعنا، اين کوکتل را به يکي از محبوبترين و معروفترين کوکتلها در جهان تبديل کرده است.