سوران/ برای تهیه ماست، بهتر است از شیر پرچرب استفاده کنید زیرا هرچه چربی شیر بیشتر باشد ماست سفت‌تری خواهید داشت.
چی لازم دارم:
شیر خشک: یک تا 3 قاشق مرباخوری
شیر: 4 لیوان
ماست: 4 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. سپس حرارت را ملایم کنید و 10دقیقه اجازه دهید شیر بجوشد تا آب اضافی آن خارج شود.دراین مرحله می‌توانید شیر خشک را به آن اضافه کنید تا خوشمزه‌تر شود. شیر را داخل ظرفی که برای تهیه ماست در نظر دارید بریزید و صبر کنید تا شیر ولرم شود.
دما باید طوری باشد که شیر دست را نسوزاند ولی دمای گرم آن حس شود.در این زمان ماست را با قاشق کاملا بزنید تا یکنواخت شود و کمی شیر به آن افزوده و خوب مخلوط کنید و بعد آن را به شیر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
درِ ظرف را ببندید و آن را با حوله گرمی خوب پوشش دهید و در جای گرمی بگذارید و 5تا 9 ساعت اجازه دهید ماست ببندد.سپس آن را به یخچال منتقل کنید و 5ساعت بعد از آن برای سرو آماده کنید.
نکات:
1) اگر ماست را برای تهیه دوغ یا آش میخواهید آن را در دمای گرم تری تهیه کنید تا ترش شود.
2) اگر ماست آب انداخت و تکه تکه شد یعنی شیر زیاد داغ بوده و یا ماست خیلی سرد بوده و یا مایه ماست کمتر از مقدار لازم بوده است.
3) در صورت تمایل شیر خشک را حذف کنید.
4) برای تهیه ماست شیرین وانیلی برای تهیه دسر و ... می‌توانید همزمان با اضافه کردن ماست به شیر ، مقداری شکر و وانیل شکری نیز به شیر اضافه نمایید.


ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

تعاملات مالي،پرداخت الکترونيکي،سرگرمي
ايوا آگهی