منودلیار/ فریتاتا یک غذای بسیار راحت است. علاوه بر آنکه به سرعت می توان آن را آماده کرد، به مواد کمی هم برای تهیه آن نیاز داریم. برای وعده صبحانه یک برش کوچک از آن در کنار کمی بیکن سرخ شده و یک لیوان آب میوه طبیعی بسیار مناسب است. نکته خوب فریتاتا این است که از آن به عنوان یک وعده غذایی هم می توان استفاده کرد. روزهایی که وقت کمی برای تهیه ناهار داری یا حوصله درست کردن یک غذای مفصل را نداری این غذا در کنار دو عدد نان تست یا هر نان دیگر به همراه ترشی (دهان خودم هم آب افتاد)، همان گزینه مناسب است که احتمالا انتخابش می کنی.
فریتاتای سیب زمینی با چند حلقه کوکتل سرخ یا کبابی شده می تواند به عنوان وعده شام هم سرو شود. به طور کلی فریتاتا یک گزینه نجات است، هر زمان از روز که گرسنه ای و حوصله نداری، فریتاتا می تواند به دادت برسد.
چی لازم دارم:
موادی که برای داشتن فریتاتای سیب زمینی به آن احتیاج داریم:
سیب زمینی ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد بزرگ
جعفری یا شوید خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
پودر سیر به میزان لازم
زرد چوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
ما به سیب زمینی نگینی و پخته شده نیاز داریم. برای این منظور می توانی سیب زمینی ها را بپزی البته قبل از اینکه خیلی پخته و له شوند آن ها را از آب خارج کن و زمانی که خنک شدند خردشان کن.
روش بعدی این است که ابتدا سیب زمینی ها را مکعبی شکل خرد کنی و بگذاری با کمی آب و نمک بپزد. در این حالت دو نکته را می توانی رعایت کنی؛ اول اینکه میزان آب نباید زیاد باشد که سیب زمینی مزه آب نگیرد، نکته بعد اینکه بهتر است سیب زمینی به آب درحال جوش اضافه شود تا مدت کمتری در آب بماند.
روش آخر آن است که سیب زمینی های مکعبی شده را سرخ کنی.
انتخاب نحوه پخت سیب زمینی بستگی به سلیقه تو دارد.
حال تخم مرغ ها را داخل یک کاسه ریخته و همراه ادویه هایی که داشتیم حسابی با چنگال یا همزن دستی هم می زنیم تا کف کند. سپس سیب زمینی و جعفری را به آن اضافه و آرام با هم مخلوط می کنیم. (با توجه به ذائقه غذایی، شوید تازه خرد شده هم می تواند جایگزین جعفری شود.)
حالا تابه را با کمی روغن چرب می کنیم. برای فریتاتا و انواع کوکوها بهتر است از ماهیتابه دو طرفه استفاده شود. مایع آماده شده را داخل تابه می ریزیم و چند دقیقه اجازه می دهیم تا طلایی شود سپس آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. برای طبخ این غذا می توانی از فر هم استفاده کنی. فقط یادت باشد که چند دقیقه آخر شعله های بالایی را روشن کنی تا روی آن هم طلایی شود.
به همین راحتی فریتاتای سیب زمینی مان آماده است.
این غذا را با سلیقه خودت به شکل های مختلف درست کن و در کنار چاشنی های کنار غذا که ما ایرانی ها به طعمشان عادت داریم نوش جان کن.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

تعاملات مالي،پرداخت الکترونيکي،سرگرمي
ايوا آگهی