غذاي اصلي/ با پوره سيب زميني کوفته کاسه اي درست کنيد
به دخت/ فوايد شگفت انگيز سيب زميني و جعفري را همه ميدانند. يک غذاي مفيد، سبک و سلامت را در اين بخش آموزش ميدهيم. البته بايد به علاقمندان غذاهاي سبک امروزي و مدرن و حتي خانمهاي خانه داري که دغدغه تغذيه بچه هايشان در مدرسه را دارند نيز اين غذا را توصيه ميکنيم چي لازم دارم (براي ۴ نفر): پياز رنده شده ……………۱ عدد متوسط گوشت چرخ کرده ……………….۳۰۰ گرم تخم مرغ …………………….۱ عدد متوسط جعفري خرد شده ……………….۲ قاشق سوپ خوري آرد سوخاري ……………………..۲ قاشق سوپ خوري سيب زميني پخته و رنده شده …………………………۲ عدد متوسط کره ………………………۲ قاشق مرباخوري شير………………………………۲۵۰ ميلي ليتر ( يک پيمانه ) پنيرموزارلا رنده شده……………………..به ميزان لازم نمک، فلفل، زيره………………………….به ميزان لازم چطور بپزم: 1. ابتدا پياز رنده شده، جعفري خرد شده و تخم مرغ را به گوشت چرخ کرده اضافه کنيد. 2.گوشت چرخ کرده را ورز داده و نمک، فلفل و زيره را به آن اضافه کنيد. ۳٫ سپس آرد سوخاري را اضافه کرده و مايه کوفته را به خوبي مخلوط کنيد. ۴٫ فر را روشن کنيد. 5. مقداري از گوشت را برداشته و به صورت گلوله اي مسطح در آوريد و سپس با گود کردن و ديواره دادن به صورت کاسه اي کوچک در آوريد. طوري که داخل آن ها گود باشد و خيلي هم کلفت نباشد. 6. کاسه هاي گوشتي را روي سيني چرب شده ي فر بگذاريد. ۷٫ سيني را در فر گرم شده با دماي ۱۷۰ درجه سانتي گراد به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقيقه بگذاريد، تا کوفته ها کاملا پخته شوند. ۸٫ در اين زمان، سيب زميني پخته و رنده شده را در ظرفي با شير و کره مخلوط کنيد و روي حرارت بگذاريد تا کمي سفت شود. کمي هم نمک و فلفل اضافه کرده و مخلوط کنيد. (پوره سيب زميني) 9. بعد از سپري شدن زمان پخت گوشت، سيني فر را در آورده و داخل کوفته ها را از پوره ي سيب زميني پر کنيد. 10. روي پوره را مقداري پنير موزارلا بريزيد. مي توانيم از مقداري ذرت يا جعفري هم براي روي پوره استفاده کنيم. 11. سيني را دوباره درون فر گذاشته تا پنير روي پوره ها طلايي رنگ شود. سپس کوفته ها را از درون فر درآورده و آن را در ظرفي چيده و تزيين کنيد. به همين راحتي غذاي شما آماده است. نوش جان! نکات: مي توانيد پنير را هم از دستور غذا حذف کنيد در اين صورت غذاي شما چربي کمتري خواهد داشت. حواستان باشد که گوشت بعد از پخت کمي جمع مي شود و در نتيجه اندازه آن کوچکتر مي شود.