غذاي اصلي/ پاي قالبي گياهي
برترين ها/ مواد لازم: سه چهارم پيمانه پياز خردشده يک حبه سير بزرگ رنده شده ۲ پيمانه آب سبزيجات ۲ پيمانه کنسرو سبزيجات (ترکيب ذرت، هويج، لوبيا سبز) يک چهارم پيمانه شير بادام يک چهارم پيمانه آرد نمک و فلفل به مقدار لازم بيسکويت يا پاي غذاهاي پاييزي ساده براي گياهخواران طرز تهيه: ۱. دماي فر را روي ۲۱۸ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد. ۲. دو قاشق غذاخوري روغن زيتون را در يک ماهيتابه بزرگ روي حرارت قرار دهيد. سپس سير و پياز و نمک و فلفل را اضافه کنيد و هم بزنيد. حدود ۷ دقيقه بپزيد تا نرم شود. ۳. آرد را اضافه کنيد و هم بزنيد، سپس به آرامي آب سبزيجات را اضافه کرده و همچنان هم بزنيد. ۴. شير بادام را اضافه کنيد و هم بزنيد. بجوشانيد تا مخلوط غليظ شود (حدود ۱۰ دقيقه). اگر هنوز رقيق است نصف پيمانه آب سبزيجات را با يکي دو قاشق غذاخوري آرد هم بزنيد و به قابلمه اضافه کنيد. چند دقيقه صبر کنيد و اگر لازم بود باز اين کار را تکرار کنيد. ۵. وقتي سس غليظ شد، کنسرو سبزيجات را اضافه کنيد و ۴-۵ دقيقه ديگر بپزيد و نمک و فلفل را به مقدار لازم اضافه کنيد. ۶. مخلوط را بين شش کاسه تقسيم کنيد. بيسکويت يا پاي را روي آن قرار دهيد. کاسهها را روي سيني فر قرار دهيد و حدود ۱۴ تا ۱۷ دقيقه بپزيد تا بيسکويتها طلايي شوند. اجازه دهيد قبل از سرو ۴ تا ۵ دقيقه سرد شود.