عصرانه/ «پاي بنافي»؛ دسري متفاوت و خوشمزه
نمناک/ دسر “پاي بنافي” از دسرهاي بسيار خوشمزه مجلسي هست که طرفداران زيادي دارد. اين دسر خيلي خوش طعم و پر طرفدار است و براحتي درست مي شود. چي لازم دارم: شير تغليظ شده شيرين 410 گرم بيسکويت خرد شده 450 گرم کره ذوب شده 110 گرم موز خرد شده 2 عدد بزرگ خامه 450 گرم پودر دارچين يک هشتم ق چ شکلات رنده شده 60 گرم چطور بپزم: شير تغليظ شده را در يک ظرف متوسط روي حرارت ملايم گذاشته و حدود 45 دقيقه هر از گاهي هم بزنيد تا غليظ تر شود ولي مراقب باشيد نسوزد . به خصوص مراقب با شيد ته نگيرد چن بسيار چسبنده است و خيلي زود ميسوزد . اگر شير تغليظ شده ي شما غلظت بالايي داشت ميتوانيد بدون باز کردن درش قوطي را شيته کاغذش را جدا کنيد و در آب جوش حدود 1 ساعت بجوشانيد سپس کناري بگذاريد خنک شود . تا قبل از خنک شدن درش را به هيچ عنوان باز نکنيد که سس داغ روي صورتتان نپاشد . پودر بيسکويت و کره را با هم مخلوط کنيد تا حالت خرده نان بگيرند . سپس مخلوط بيسکويت را کف يک قالب کمربندي 23 سانتي که با کاغذ روغني پوشانده ايد پرس کرده و به مدت 15 در يخچال بگذاريد خنک شود . سس دولسه دلچه اي که درست کرده ايد ( شير تغليظ شده که جوشانده ايد ) روي سطح بيسکويت ريخته و اسلايس هاي موز را روي آن بچينيد سپس خامه را با همزن بزنيد تا کاملا فرم بگيرد و روي موزها را با خامه بپوشانيد و سپس پودر دارچين و رنده ي شکلات رويش بپاشيد و سرو کنيد .