اطلاعات/ برنج قهوهاي يک دانه بسيار مغذيست و مفيد براي قلب است، به هضم غذا کمک ميکند و ميتواند خطر ابتلا به سرطان، ديابت و کلسترول بالا را کاهش دهد.
برنج قهوهاي يک دانه کامل است و از سه قسمت تشکيل ميشود، لايه پر از فيبر به نام سبوس، هسته غني از مواد مغذي به نام ريشه، و لايه مياني نشاسته که اندوسپرم ناميده ميشود. در مقابل، برنج سفيد، يک دانه تصفيه شده است، به اين معني که سبوس و لايه مياني نشاسته اندوسپرم برداشته شده اند. اين فرآيند باعث ميشود تا بسياري از فيبرها و مواد مغذي موجود در برنج از بين برود.
برنج قهوهاي يک غذاي بسيار مغذي است. نسبتاً کمکالري با فيبر بالاست. برنج قهوهاي به پايين آوردن کلسترول کمک ميکند، دستگاه گوارش را پرکار ميکند و ميتواند باعث جلوگيري از تشکيل لختههاي خون شود.
بعضي از مواد شيميايي و مواد معدني موجود در دانههاي کامل مانند برنج قهوهاي ممکن است با خطر پايينتر سرطانهاي خاص همراه باشند. دانههاي کامل به بهبود کلسترول کمک ميکنند و خطر بيماريهاي قلبي، سکته مغزي و ديابت نوع ۲ را کاهش ميدهند. برنج قهوهاي داراي ويتامينها، فولات (اسيد فوليک)، آهن، منيزيم و سلنيوم است.
بازار