اطلاعات/ برنج قهوه‌ای یک دانه بسیار مغذیست و مفید برای قلب است، به هضم غذا کمک می‌کند و می‌تواند خطر ابتلا به سرطان، دیابت و کلسترول بالا را کاهش دهد‎.‎
برنج قهوه‌ای یک دانه کامل است و از سه قسمت تشکیل می‌شود، لایه پر از فیبر به نام سبوس، هسته غنی از مواد مغذی به نام ریشه، و لایه میانی نشاسته که اندوسپرم نامیده می‌شود. در مقابل، برنج سفید، یک دانه تصفیه شده است، به این معنی که سبوس و لایه میانی نشاسته اندوسپرم برداشته شده اند. این فرآیند باعث می‌شود تا بسیاری از فیبر‌ها و مواد مغذی موجود در برنج از بین برود‎.‎
برنج قهوه‌ای یک غذای بسیار مغذی است. نسبتاً کم‌کالری با فیبر بالاست‎.‎‏ برنج قهوه‌ای به پایین آوردن کلسترول کمک می‌کند، دستگاه گوارش را پرکار می‌کند و می‌تواند باعث جلوگیری از تشکیل لخته‌های خون شود‎.‎
بعضی از مواد شیمیایی و مواد معدنی موجود در دانه‌های کامل مانند برنج قهوه‌ای ممکن است با خطر پایین‌تر سرطان‌های خاص همراه باشند. دانه‌های کامل به بهبود کلسترول کمک می‌کنند و خطر بیماری‌های قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهند. برنج قهوه‌ای دارای ویتامین‌ها، فولات (اسید فولیک)، آهن، منیزیم و سلنیوم است‎.‎

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

تعاملات مالي،پرداخت الکترونيکي،سرگرمي
ايوا آگهی