با اين دستور خاصيت ضدسرطاني کلم بروکلي را چند برابر کنيد
آخرين خبر/ تحقيقات نشان ميدهد که کلم بروکلي و سس گوجهفرنگي از جمله مواد غذايي هستند که خاصيت ضد سرطاني دارند. اما هنگامي که بروکلي را به همراه سس گوجهفرنگي بخوريد، خواص ضد سرطاني آن چندين برابر ميشود. به عنوان مثال آزمايش ها نشان داده است که خوردن کلم بروکلي به تنهايي تا 40 درصد و خوردن سس گوجهفرنگي به تنهايي تا 3 درصد شانس ابتلا به سرطان را کاهش مي دهد. اما هنگامي که هر دو همراه با هم مصرف شوند اين ميزان به 50 درصد ميرسد. به گفته پزشکان افراد بالغ در روز به 100 گرم بروکلي و نصف فنجان سس گوجهفرنگي نياز دارند تا تاثير واضح ضد سرطاني آن را در خود مشاهده کنند. از سوي ديگر در صورتي که کلم بروکلي در سس گوجهفرنگي پخته شود، آنتياکسيدانتهاي آن بهتر جذب بدن ميشوند. البته بايد توجه داشته باشيد که در صورتي که به کلم بروکلي بيش از حد حرارت داده شود، خواص آن از بين ميرود و بهترين راه، بخارپز کردن آن است.