خراسان/ چی لازم دارم:
سینه مرغ پخته - 2 عدد
کلم بروکلی - یک لیوان
هویج - یک عدد
تخم مرغ - یک عدد
پنیر رنده شده - 2 قاشق غذاخوری
آرد - به مقدار لازم
پودر سوخاری - به مقدار لازم
چطور بپزم:
داخل قابلمه‌ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس کلم بروکلی‌ها را داخل آب جوش بریزید و پس از 5 دقیقه، آن را با آب سرد، آبکشی کنید.
کلم بروکلی‌های جوشیده ، سینه مرغ پخته ، هویج خرد شده و پنیر رنده شده را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا به شکل خمیری نرم شود (می‌توانید دو بار چرخ کنید) سپس به آن نمک و فلفل بزنید.
خمیر ناگت را یک ساعت داخل یخچال بگذارید و استراحت دهید.
تخم مرغ را داخل کاسه‌ای بریزید و با چنگال هم بزنید.
آرد سوخاری و آرد سفید را داخل ظرف‌های جداگانه ای بریزید، با دست تکه‌هایی از مایه ناگت را بردارید و به آن شکل دهید سپس ناگت‌ها را به نوبت در آرد سفید، تخم مرغ و آرد سوخاری بزنید.
پس از آماده شدن، ناگت‌ها را داخل سینی فری که قبلا چرب کرده‌اید، بگذارید و در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا طلایی شود سپس همراه با سس و سالاد سرو کنید.
نکته‌:
می‌توانید ناگت‌ها را در روغن هم سرخ کنید.
می‌توانید به مایه ناگت یک تخم مرغ و یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی اضافه کنید تا بافت منسجم‌تری پیدا کند.
به جای کلم بروکلی می‌توانید از قارچ خام استفاده کنید.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید