برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

ذائقه ها/ سالاد سيب زميني؛ غذايي مقوي براي کودکان

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
ذائقه ها/ سالاد سيب زميني؛ غذايي مقوي براي کودکان
آخرين خبر/ سيب زميني خود از منابع با کيفيت کربوهيدرات است و در کنارش تخم مرغ نيز دارد که پروتئين را تامين مي کند سبزيجات ديگر نيز در اين سالاد به کار رفته که علاوه بر مواد مغذي حاوي فيبر هستند. اين سالاد را در کنار ديگر غذاها مي توانيد به کودک خود نيز بدهيد چون هم ظاهري دلپذير دارد و هم بسيار مقوي است.
چي لازم دارم: ۳ عدد تخم مرغ ۹۰۰ گرم سيب زميني يک قاشق غذا خوري بعلاوه يک دوم قاشق چاي خوري نمک سه قاشق غذا خوري سرکه سفيد يک دوم از يک پياز قرمز کوچک يک ساقه بزرگ کرفس يک دوم فنجان خيار شور برش خورده يک دوم فنجان برگ جعفري يک دوم فنجان مايونز يک دوم قاشق چاي خوري سس خردل يک چهارم قاشق چاي خوري پودر فلفل سياه سالاد سيب زميني چطور بپزم: تخم مرغ ها را در يک قابلمه قرار دهيد و روي آنها آب سرد بريزيد. آب را به جوش بياوريد، درب قابلمه را بگذاريد و اجازه دهيد ۱۴ دقيقه بجوشد. در همين طول يک کاسه بزرگ آب يخ آماده کنيد. تخم مرغ ها درون کاسه آب يخ بريزيد. اجازه دهيد حداقل ۱۰ دقيقه يا يا بيش از يک ساعت داخل آب بمانند تا زماني که آماده استفاده شوند. سيب زميني ها را پوست بکنيد و خرد کنيد ( نه خيلي کوچک نه خيلي بزرگ ). سيب زميني ها را درون يک قابلمه بزرگ قرار دهيد و رويشان آب سرد بريزيد. آب را به جوش بياوريد. يک قاشق غذا خوري نمک اضافه کنيد. حرارت را کم کنيد تا سيب زميني ها آرام جوش بخورند، سيب زميني ها را به مدت ۸ دقيقه يا تا زماني که نرم و قابل مصرف شوند روي حرارت نگه داريد. سيب زميني ها را از آب بيرون بياوريد و داخل يک کاسه قرار دهيد، سپس روي آنها سرکه بريزيد. به مدت ۳۰ دقيقه بگذاريد بمانند تا دماي آنها کم شود. در اين طول پياز را به خوبي خرد کنيد سپس با آب سرد آب کشي کنيد و خشکشان کنيد. کرفس، خيارشور و جعفري را هم خرد کنيد. در يک کاسه بزرگ مايونز، پياز، کرفس، خيارشور، جعفري، خردل، فلفل و يک دوم نمک باقي مانده را ميکس کنيد. تخم مرغ ها را پوست بکنيد و خرد کنيد. سيب زميني ها را که حالا سرد شده اند با سسي که درست کرديد به آرامي مخلوط کنيد. سپس تخم مرغ ها را نيز اضافه کنيد. بلافاصله سرو کنيد. نکته: بهتر است اين سالاد را بلافاصله بعد از آماده کردن سرو کنيد اما اگر روي آن روکش بگذاريد و در يخچال نگه داريد تا بيش از دو روز مي ماند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد