رنگی رنگی/  پن کیک یه جور نون پهنه، که لزوما شیرین نیست و فوق العاده نرمه!

پن کیک اینجوری دست میشه:
1- دو تا تخم مرغ رو هم بزنید تا کف کنه، و بعد بهش دو لیوان آرد، کمی بکینگ پودر (نصف ق چ) و کمی شکر یا نمک (بستگی به ذائقه تون داره!) اضافه کنید. دو قاشق کره ی آب شده رو با یکی دو لیوان شیر قاطی کنید و به مخلوط اضافه کنید و آروم آروم هم بزنید. اونقدری هم نزنید که مخلوطتون صاف صاف بشه، چون در اون صورت به جای نرم و حجیم بودن خیلی سفت میشه!
2- ماهیتابه ای که مطمئنید نچسبه رو بذارید روی شعله تا روغن داخلش آب بشه. وقتی داغ شد، قبل از اینکه مخلوط رو داخلش بریزید، چند قطره آب بچکونید روش و مطمئن بشید که صدای جلیز ولیزش درمیاد.
3- حالا کمی از مخلوط رو بریزید، نه اوقدر نازک که بسوزه و نه اونقدر کلفت که خمیر باشه و بدمزه بشه.
4- حدود دو دقیقه زمان خوبیه برای پختنش. وقتی طلایی شد، زیر و روش کنید و بعد هم از روی گاز برش دارین.
پن کیک رو به شیوه های مختلفی میخورن! یکی از بهترینهاش، پن کیک با عسل، خامه و توت فرنگیه! میتونید از مرباهای مختلف، یا شکلات و میوه های دیگه استفاده کنید! پن کیک بهترین گزینه برای وقتیه که بخواین اعضای خونه رو با یه صبحونه جانانه سورپرایز کنین.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید

نسخه جديد
آگهی