غذاي اصلي/ ناگت سبزيجات؛ خوشمزه و ترد
تابناک با تو/ تو دنياي فينگرفودها کمتر کسي ميتونه از ناگت مرغ بگذره غذايي که هم مورد علاقه بچه هاست هم بزرگترها. اما اين غذا اونجوري که بايد سالم نيست پس چي ميشد اگه به جاي ناگت مرغ آماده ورژن سبزيجاتش رو توي خونه درست ميکرديم. ناگت سبزيجات هم خوشمزه ست هم مغذي و از همه مهمتر نيازي به سرخ شدن عميق نداره. چي لازم دارم: ۲ پيمانه گل کلم آسياب شده ۱ پيمانه گل کلم بروکلي ۱ پيمانه هويج رنده شده ¼ پيمانه پياز خرد شده ½ پيمانه پنير چدار رنده شده ۱ قاشق چاي خوري سير خرد شده ۱ قاشق چاي خوري پودر پياز ۱ قاشق چاي خوري پودر سير ۱ قاشق چاي خوري نمک دريا ۱ قاشق چاي خوري پودر فلفل سياه ۲ عدد تخم مرغ ۱ و نيم پيمانه پودر سوخاري يا پودر نان چطور بپزم: فر را روي ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم کنيد. گلچههاي نصف يک عدد گلم کلم را جدا کرده و داخل غذاساز بريزيد. گل گلمها را آسياب کنيد تا به شکل برنج درآيد. درواقع به آن برنج گل کلم هم ميگويند. ۲ پيمانه از آن جدا کنيد اگر گل کلم اضافي آمد آن را براي وعده بعدي کنار بگذاريد. کلم بروکلي را به اندازه ۵ الي ۶ دقيقه بخارپز کنيد. کلمها را داخل مايکروفر هم ميتوانيد بخارپز کنيد. سبزيجات، پنير، سير و ادويه جات را داخل غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنيد. تخم مرغها را داخل ظرف جداگانهاي هم بزنيد. تخم مرغها و ۱ پيمانه پودر سوخاري يا پودر نان را به مواد داخل غذاساز اضافه کنيد و هم بزنيد. هر چند وقت يکبار غذاساز را خاموش کرده و مواد را هم بزنيد تا تمام قسمتهاي مواد به اندازه يکسان مخلوط شوند. باقيمانده پودر سوخاري را داخل ظرف جداگانهاي بريزيد. مواد را در اندازههاي کوچک گرد گرد کنيد صاف کنيد و داخل پودر سوخاري بغلتانيد. سپس آنها را داخل سيني فر چرب شده قرار دهيد و ۱۲ الي ۱۵ دقيقه يا تا زماني که ترد شود داخل فر بپزيد. نکته: اگر ميخواهيد ناگتها را سرخ کنيد داخل تابه روغن را داغ کرده و ناگتها را به مدت ۸ الي ۱۰ دقيقه سرخ کنيد. ناگت سبزيجات را ميتوانيد با سس مورد علاقه خود سرو کنيد. سس خردل، کچاپ يا هر سس ديگري که دوست داريد، اما با سس باربيکيو طعم بهتري خواهد داشت. براي اين که از طعم اين غذا لذت بيشتري ببريد در کنار آن ماست يوناني سرو کنيد.