برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

غذاي اصلي/ «کيک ماکاروني»، غذايي خوشمزه براي شام امشب

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
غذاي اصلي/ «کيک ماکاروني»، غذايي خوشمزه براي شام امشب
آخرين خبر/چي لازم دارم: پياز ۱ عدد ماکاراني ۳۰۰ گرم روغن نصف فنجان نمک و فلفل به ميزان لازم تخم‌مرغ ۳ عدد ماست ۳ قاشق غذاخوري سوسيس ۲ عدد کوچک فلفل دلمه‌اي نصف عدد گوشت چرخ‌کرده ۱ يک کاسه ماست‌خوري زعفران ۱/۴ قاشق چاي‌خوري پنير پيتزا ۵ قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي۳ قاشق غذاخوري چطوري درست کنم: يک عدد پياز متوسط را با نصف فنجان روغن سرخ مي‌کنيم. گوشت چرخ‌کرده را اضافه کرده هم مي‌زنيم. نمک و فلفل و رب گوجه را اضافه مي‌کنيم. فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه مي‌کنيم. مايه گوشتي آماده مي‌باشد. در يک قابلمه آب را جوش آورده و پنج قاشق نمک اضافه مي‌کنيم. ماکاراني‌ ها را در آب جوش مي‌ريزيم. ماکاراني حدود ده دقيقه که بپزد، نرم مي‌شود. بعد از نرم شدن، آن را آبکش مي‌کنيم و مقدار زيادي آب سرد روي آن مي‌ريزيم. ماست را با قاشق هم زده، تخم‌مرغ و زعفران دم کرده را با آن مخلوط مي‌کنيم. ماکاراني هاي آبکش شده را با مايه تخم‌مرغي مخلوط مي‌کنيم. ته قالب را با کمي روغن چرب مي‌کنيم. نصف ماکاراني را در قالب ريخته، دو سوم مايه گوشتي را روي آن مي‌ريزيم سپس کمي پنير پيتزا روي آن مي‌پاشيم. مايه گوشتي نبايد با کناره‌هاي ظرف تماس پيدا کند. بقيه ماکاراني را مي‌ريزيم و روي قالب را با يک فويل مي‌پوشانيم. ماکاراني را در قالب با دست يا قاشق فشرده مي‌کنيم. فر را از نيم ساعت قبل با حرارت متوسط (۱۶۰ الي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد) روشن مي‌کنيم و قالب را براي مدت ۴۵ دقيقه در طبقه وسط فر قرار مي‌دهيم. کيک ماکاراني پخته‌ شده را از فر درآورده، ده دقيقه مي‌گذاريم تا سرد شود سپس آن را از قالب در مي‌آوريم. بقيه پنير پيتزا و سوسيس‌هاي خردشده و بقيه مايه گوشتي را روي کيک قرار مي‌دهيم و آن را براي مدت پنج دقيقه زير شعله گريل فر قرار مي‌دهيم تا پنيرها ذوب و طلايي رنگ شوند. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره