ميز اردور/ «شير برنج شير عسلي» چه طعمي داره؟
آخرين خبر/ چي لازم دارم: بادام هندي (خرد شده) 1/2 ق چ روغن جامد يا کره 1 ق چ+ 2 ق چ هل يا جوز هندي (ساييده شده) 1/8 ق چ شکر 2 ق غ شير عسل 1/3 فنجان شير (پر چرب) 2 فنجان برنج (پخته شده) 1و 1/4 فنجان بادام درختي (خرد شده) 1/2 ق غ چطوري درست کنم: 1 قاشق روغن يا کره رو در تابه گود يا قابلمه داغ مي کنيم و بادام هاي خوردشده رو داخل تفت مي ديم و کمي که طلايي شدن در ظرف ديگه اي مي ريزيم. شير و شکر و شير عسلي و برنج پخته رو داخل همون تابه مي ريزيم و مخلوط مي کنيم. روي حرارت ملايم ميگذاريم و هم مي زنيم تا شير به خورد برنج بره و غليظ بشه ۱۲-۱۵ دقيقه. جوزهندي يا هل و ۲ قاشق چايخوري روغن باقي مونده رو به شير برنج اضافه و مخلوط مي کنيم. شيربرنج رو به ظرف ديگه اي منتقل مي کنيم و بادام هاي سرخ شده رو روش مي ريزيم. گرم يا سرد سرو مي کنيم.