کلیپو/نکات زیر را رعایت کنید:
.
۱: #برنج رو از حالت عادی دون تر (زنده تر) آبکش کنید.
.
۲: برنج نسبتا باید خوش نمک باشه چون ماست و تخم مرغ مقداری از نمکش کم میکنه. پس اندازه ای میریزیم که کم نمک نشه.
.
۳: من خودم قبلا #مرغ رو میپختم و ریش ریش میکردم. ولی این روش طبخ مرغ برای تهچین خیلی لذیذتر هست.
.
۴: لایه اول رو فقط صاف میکنیم. ولی لایه آخر رو حسابی فشرده میکنیم تا مواد بهم بچسبه.اگر لایه اول روخیلی فشرده کنیم دیگه خوب بهم نمیچسبه.
.
۵: دم کنی فراموش نشه تا #غذا مون خمیر نشه.
.
۶: مقدار کم پودر دارچین هم روی مرغ بریزید. عطر خیلی خوبی میده به غذا. من ریختم
۷: سعی کنید مرغ رو جوری بریزید که حتما وسط باشه و به کناره ها نیاد. چون لایه بعدی برنج باید به لایه قبلی حسابی بچسبه و مرغ وسط این دو لایه بمونه و موقع سرو غذا باعث میشه اصلا از هم نپاشه‌. .

________________
مواد لازم برای ۵ تا ۶ نفر:
۳ پیمانه برنج
۲ عدد تخم مرغ و ۴ عدد زرده
۴ تا ۵ قاشق غذاخوری سرپر ماست پرچرب
پیاز
#ادویه شامل زردچوبه و‌فلفل
نمک
روغن مایع
#زرشک
خلال #پسته
خلال #بادام
#زعفران غلیظ
دارچین

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید