آخرین خبر/ چی لازم دارم:
برش های بسیار نازک گوشت یا کالباس به میزان لازم
خمیر یوفکا به میزان لازم
تخم مرغ بزرگ 5 عدد
پنیر پیتزا یا پنیر چدار رنده شده 1 پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دانه زیره سیاه به میزان لازم
روغن زیتون 1 ق غ
چطور بپزم:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شودو
برش های گوشت را با حرارت متوسط در یک ماهیتابه که فقط کفش را چرب کرده اید به مدت 4 دقیقه بپزید . ادامه ی پخت در فر انجام خواهد شد.
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط نمایید.
خمیر را باز کرده و 8 مثلث بلند و تقریبا هم اندازه از آن برش بزنیدو مطابق تصویر روی کاغذ روغنی به شکل ستاره دور هم بچینید.
روی هر برش خمیر یک برش گوشت گذاشته و سپس در پهن ترین قسمت خمیرها یک سوم پنیر را با دقت قرار دهید. با کمک قاشق و با دقت تخم مرغ ها را روی پنیرها بدهید و سپس بقیه پنیر را اضافه کنید.
حالا لبه های تیز خمیر را مطابق شکل روی پنیر و تخم مرغ برگردانید تا نتیجه ی نهایی به شکل گل در آید.
با کمک قلم مو روغن زیتون را روی گلتان بکشید و دانه های زیره را رویش بپاشید.
17-20 دقیقه نان را در فر قرار دهید تا کاملا برشته طلایی شود. و سپس 2 دقیقه به ان زمان دهید تا از حرارت بیفتد تا برای سرو آماده شود.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید