نمناک/ چی لازم دارم:
کره نرم 1 فنجان
شکر 1 فنجان
شکر قهوه ای یک چهارم فنجان
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
ملاس ( میتوانید عسل را جایگزین کنید ) 3 ق غ
آرد 3 فنجان
دارچین 2 ق چ
پدر زنجبیل 2 ق چ
پودر فلفل شیرین 1 ق چ
نمک یک چهارم ق چ
جوش شیرین 1 ق چ
قالب مینی مافین
مواد لازم برای فراستینگ پنیری:
پنیر خامه ای هم دما با اتاق 200 گرم
کره هم دما با اتاق نصف فنجان
عصاره وانیل 2 ق چ
شکر شیرینی پزی 2 فنجان
اسپرینکل برای تزئین
چطور بپزم:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید و قالب مافین را اسپری جدا کننده بزنید .
کره ، شکر ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ و ملاس را با هم مخلوط نموده و 3 دقیقه با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند . تمام مواد خشک را با هم ترکیب نموده به ترکیب کره و تخم مرغ بیفزایید و فقط تا زمانی که کاملا ترکیب شوند به هم زدن ادامه دهید .
1 ق غ از خمیر را برداشته با دست گرد کنید و داخل قالب ها مافین را با این توپ ها پر کنید . سعی کنید تا حد امکان توپ ها را در مرکز قالب ها جا بدهید .
کوکی های فنجانی را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا بپزند تا زمانی که لبه های اطرافشان قهوه ای شود .
پنیر خامه ای را با هم زن بزنید تا کاملا نرم شود سپس کره و وانیل را افزوده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند . شکر را اضافه کرده و بزنید تا کاملا کرمی و غلیظ شد .
وقتی کوکی ها کاملا سرد شدند رویشان را با فراستینگ پنیری و اسپرینکل تزئین نمایید .



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید