ميز اردور/ ترشي قارچ؛ متفاوت ترين طعم هفته
آخرين خبر/ چي لازم دارم: قارچ 1 کيلو گرم هويج 2 فنجان نگيني خرد شده فلفل دلمه 2 فنجان نگيني خرد شده فلفل سياه 2 قاشق غذا خوري نمک 2 قاشق غذا خوري سرکه سفيد 2 فنجان سرکه بالزاميک 1/2 فنجان چه جوري درست ميشه: قارچ ها را شسته و دو يا چهار قسمت کنيد. درون قابلمه نيم ليتر آب ريخته و روي حرارت بگذاريد تا جوشيده و يک قاشق مربا خوري سرکه بريزيد. قارچها را درون قابلمه بريزيد. نمک,فلفل سياه و تخم کرفس را اضافه کنيد. بگذاريد 20 دقيقه بجوشد. در 10 دقيقه اول هويج را اضافه کنيد. بعد از 20 دقيقه سرکه سفيد را اضافه کنيد. سرکه بالزاميک را اضافه کنيد. بعد از 5 دقيقه فلفل دلمه اي را اضافه کنيد. بگذاريد 5 دقيقه ديگر بجوشد. در کاسه شيشه اي ريخته و بگذاريد کمي سرد شود. درون ظرف شيشه اي بريزيد. بمدت 10 دقيقه حمام آب گرم بدهيد