نمناک/ کباب را باید د ر آذربایجان خورد، با آن مزه های ناب و منحصر به فرد ش. اگر طرفد ار کباب های آذربایجان هستید، این کباب مرغ هم حتما می تواند شما را راضی کند.
چی لازم دارم:
2 عد د سینه مرغ
1 عد د پیاز
2 حبه سیر
به اند ازه د لخواه نمک و فلفل سیاه
1 ق س پود ر نان
1 ق س گشنیز خرد شد ه
چطور بپزم:
ابتدا سینه مرغ را دو بار چرخ کنید.
در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید.
حالا پیاز و سیر را با نمک و فلفل را به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .
گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند.
مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب پز یا زغال کباب کنید.

نکته
به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید