باماکوک/ چی لازم دارم:
مرغ 1 کیلو گرم
برنج 500 گرم
پیاز 3 عدد متوسط و خرد شده باشد.
سیر 5 عدد رنده شده
زنجبیل به میزان لازم تازه و رنده شده باشد.
ماست 1 لیوان
ادویه بریانی 1 قاشق مربا خوری
ادویه کاری 1 قاشق مربا خوری
هل 1/2 قاشق مربا خوری نرم شده
بادام به میزان لازم پوست کنده
فلفل سبز به میزان لازم نمک و زردچوبه
گشنیز 1 کوپ به میزان لازم تازه و خرد شده
روغن مایع به میزان لازم
آبلیمو 1/4 لیوان
چطور بپزم:
درقابلمه اى نسوز مرغ را با ادویه ها و نمک مخلوط مى کنیم.سپس ماست را با آبلیمو و فلفل سبز تند و سیر و زنجبیل به مرغ اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم.
سپس مواد بدست آمده را روی اجاق گاز با حرارت کم به مدت 1 ساعت می گذاریم تا مرغ پخته شود.مرغ پس از پخته شدن نباید زیاد آب داشته باشد.پیاز سرخ شده و هیل نرم شده را روی آن می ریزیم.
سپس گشنیزخرد شده را هم در آخر روی مواد می ریزیم، کمی ازبرنج را پس از آبکشی در قابلمه جداگانه میریزیم و مخلوط را روی آن می ریزیم سپس باقی مانده برنج را روی آن می ریزیم تا سطح مواد را بپوشاند.
روغنی که قبلا با آن پیاز را سرخ کرده ایم را روی برنج میریزیم تا تمام سطح برنج را بپوشاند. سپس برنج را روی اجاق گاز با شعله کم به مدت 45 دقیقه می گذاریم تا آماده شود .



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید