logo
جذاب ترین ها
آشپزی من

خوشمزه ترين غذاهاي دنيا که هر گردشگري را شيفته خود مي کند!

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
خوشمزه ترين غذاهاي دنيا که هر گردشگري را شيفته خود مي کند!
زندگي آنلاين/ کشورهاي زيباي دنيا در کنار جاذبه‌ها، مکان‌هاي ديدني و فرهنگ خاص خود، غذاهاي لذيذ و دوست داشتني دارند که عاشقان سفر تا مدت‌ها طعم اين غذاها را زير زبان حس خواهند کرد. اگر به گردشگري علاقه داريد و معمولا به کشورهاي مختلف سفر مي‌کنيد، پيشنهاد مي‌کنيم حتما غذاهاي معروف اين کشورها را امتحان کنيد. در اين مقاله خوشمزه ترين غذاهاي دنيا را معرفي کنيم؛ شايد اين غذاها بتوانند مقصد بعدي شما را مشخص کنند. استراليا: پاي گوشت استراليايي‌ها علاقه‌ي زيادي به پاي گوشت دارند. سالانه ميليون‌ها پاي گوشت در اين کشور مصرف مي‌شود. شهروندان استراليايي اين غذاي خوشمزه را هنگام حرکت يا در کافه‌ها مي‌خورند و در هر حالتي از آن لذت مي‌برند. پيشنهاد مي‌کنيم پاي گوشت را با سس گوجه‌ي فرنگي گرم يا سرد امتحان کنيد. اتريش: اشترودل سيب اشترودل سيب وين (پايتخت اتريش) که در اين کشور به Apfelstrudel مشهور شده، شباهت زيادي به پاي سيب آمريکايي‌ها دارد. اين اشترودل از ترکيب تارت سيب با خمير شيريني‌پزي تهيه مي‌شود. مردم اتريش اين خوراکي خوشمزه را با قهوه‌ي بعدازظهر خود ميل مي‌کنند. برزيل: پوديم پوديم شباهت زيادي به فلن (دسر خوشمزه‌اي که شبيه کرم کارامل و کسترد است) دارد؛ اما پوديم برزيلي‌ها، کمي نرم‌تر است. اين دسر خوشمزه را مي‌توان در هر رستوران، کافه‌ و خانه‌اي در برزيل پيدا کرد. کانادا: پوتين پوتين يکي از غذاهاي معروف کانادا است که با سس گريوي، سيب‌زميني سرخ‌شده و تکه‌هاي پنير تهيه مي‌شود. پيشنهاد مي‌کنيم حتما در رستوران‌هاي کانادايي،‌ اين غذا را سفارش دهيد. برخي رستوران‌هاي کانادايي بيش از ۱۰۰ مدل پوتين سرو مي‌کنند. فنلاند: نان پنير بعيد است که بتوانيد نان پنير فنلاندي يا Leipäjuusto را در کشوري به‌غير از فنلاند پيدا کنيد. پنير ملايم در اين غذا معمولا در ماهيتابه تفت داده مي‌شود و سپس با مرباي نوعي تمشک قرمز، سرو مي‌شود. نان پنير فنلاندي درواقع نوعي دسر است. فرانسه: ماکارون ماکارون پرفروش‌ترين شيريني فرانسوي است که در طعم‌هاي متنوعي تهيه مي‌شود. طرز تهيه‌ي درست اين خوراکي خوشمزه بسيار دشوار است؛ بنابراين پيشنهاد مي‌کنيم حتما از شيريني‌‌فروشي‌هاي خوب فرانسه خريد کنيد. يونان: اسپاناکوپيتا اين پاي خوشمزه که با اسفناج و پنير فتا تهيه مي‌شود، غذاي محبوب يوناني است که قدمت آن به ۴۰۰ سال قبل مي‌رسد. اسپاناکوپيتا تقريبا در تمامي رستوران‌ها و غذاخوري‌هاي يونان سرو مي‌شود. مجارستان: گولاش گولاش در زبان مجاري به‌معناي چوپان است؛ زيرا اين غذا براي اولين بار در دوره‌ي سخت گله‌داري تهيه شده بود. از زماني که ترک‌ها در قرم شانزدهم به مجارستان حمله کردند، پاپريکا را با خود اين کشور آوردند و رنگ اين غذا به قرمز تغيير کرد. فستيوال گولاش هرساله در سپتامبر (شهريور) در اين کشور برگزار مي‌شود؛ بنابراين پيشنهاد مي‌کنيم در طول برگزاري اين فستيوال به مجارستان سفر کنيد. ايتاليا: زيتون سوخاري پيتزا و پاستا از معروف‌ترين غذاهاي ايتاليايي هستند. اما غذاهاي ديگري در رستوران‌هاي اين کشور سرو مي‌شود که هواداران زيادي دارد. اگر به ايتاليا سفر مي‌کنيد، حتما زيتون سوخاري را امتحان کنيد. اين غذا براي اولين بار در يکي از شهرهاي جنوبي ايتاليا به‌نام آسکولي پيکنو تهيه شد و سپس به شهرهاي شمالي ايتاليا راه پيدا کرد. زيتون سوخاري انواع مختلفي دارد و مي‌توان آن را با پروشوتو يا گوشت گاو سفارش داد. ژاپني: رامن رامن ژاپني از رشته فرنگي چيني تشکيل شده که همراه با نوعي سوپ حاوي گوشت، برنج و سس سويا سرو مي‌شود. مردم نواحي مختلف ژاپن، انواع گوناگوني از رامن را درست مي‌کنند. چاشني اين غذا هم اغلب تخم‌مرغ پخته يا ذرت است. مراکش: پاستيلا پاستيلا نوعي پاي شيرين و محبوب مراکشي است که در اصل با کبوتر درست مي‌شود. اما شيريني‌پزهاي مراکشي درحال حاضر از جوجه، مرغ يا بلدرچين استفاده مي‌کنند. به اين غذا کمي شکر و دارچين اضافه مي‌شود که طعم نهايي آن را شيرين، شور، تند و کره‌اي مي‌کند. لهستان: کلودنيک اين غذاي تابستاني درواقع نوعي سوپ سرد است که با چغندر درست مي‌شود. در تهيه‌ي اين غذا از خيار، تربچه و ماست استفاده مي‌شود که در نهايت همراه با يک تخم‌مرغ پخته سرو مي‌شود. شايد باور نکنيد اما اين غذا واقعا خوشمزه و سالم است. آفريقاي جنوبي: بيلتانگ بيلتانگ از ترکيب انواع مختلف گوشت ادويه‌زده، خشک‌شده يا معمولي، مثل گوشت گاو و شترمرغ تهيه مي‌شود. بيلتانگ درواقع نوعي اسنک است و مردم محلي اغلب آن را تکه و در غذاهاي ديگر از آن استفاده مي‌کنند. پنير و چيپسِ سيب‌زميني با طعم بيلتانگ از ديگر خوراکي‌هاي محبوب اين کشور محسوب مي‌شود. کره‌ي جنوبي: بولگوگي پيشنهاد مي‌کنيم در سفر خود به کره‌ي جنوبي، اين غذاي خوشمزه را امتحان کنيد. بولگوگي به‌زبان کره‌اي به‌معناي «گوشت آتش» است و طعم شيرين خود را از سس ماريناد شکر و سويا مي‌گيرد. مي‌توانيد اين غذاي گوشتي را در رستوران‌ها سفارش دهيد يا اينکه بسته‌هاي آماده‌ي آن را از سوپرمارکت‌ها خريداري کنيد. اسپانيا: پائلا در اين غذاي محبوب اسپانيايي از برنج، مرغ، سوسيس، ميگو، زعفران و سيب‌زميني استفاده مي‌شود. اين غذا براي اولين بار در والنسيا درست شده بود؛ منطقه‌اي که در آن، برنج و زعفران کشت مي‌شود. پيشنهاد مي‌کنيم اين غذا را در رستوران‌ها سفارش ندهيد و دست‌پخت‌هاي خانگي را امتحان کنيد. سوئيس: شکلات کشور سوئيس به داشتن شکلات‌هاي خوشمزه شهرت دارد. در سفر خود به سوييس، از کارخانه‌ي Cailler هم بازديد کنيد؛ شکلات شيري براي اولين بار در اين کارخانه تهيه شده بود. تايلند: تام يام سوپ تام يام سوپ به‌معناي «سوپ ترش تند» و محبوب‌ترين سوپ تايلند است. مي‌توانيد تام يام را به دو روش سفارش دهيد: با شير نارگيل يا بدون آن. ويتنام: فو غذا يکي از برجسته‌ترين جنبه‌هاي فرهنگ ويتنامي است. در گوشه‌گوشه‌ي اين کشور، فروشگاه‌هايي مي‌بينيد که انواع مختلفي از خوراکي‌هاي خانگي خوشمزه را عرضه مي‌کنند. فو درواقع نوعي سوپ است که با رشته فرنگي و گوشت خام آماده مي‌شود. مي‌توانيد اين سوپ را در هر وعده‌ي غذايي، حتي صبحانه هم ميل کنيد. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد