منودلیار/ نظرت در مورد یک نان خوشمزه چیست؟ نان سیب زمینی شیرین و نارگیل که می توانی هم به عنوان صبحانه میل کنی و هم همراه خانواده با یم فنجان چای به عنوان عصرانه نوش جان کنی.
در این مقاله می خواهم دستور پخت این نان میوه ای خوشمزه پاییزی را به تو یاد بدهم. پس اگر دوست داری بدانی نان سیب زمینی شیرین و نارگیل چگونه درست می شود و چقدر کالری دارد، تا پایان این مقاله با ما همراه باش.
چی لازم دارم:
سه فنجان آرد
دو قاشق چای خوری بیکینگ پودر
یک قاشق چای خوری جوش شیرین
یک قاشق چای خوری پودر دارچین
یک دوم قاشق چای خوری پودر جوز هندی
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک فنجان خامه کره ای
دو فنجان شکر سفید
چهار عدد تخم مرغ
سه فنجان پوره سیب زمینی شیرین
یک قاشق چای خوری پودر وانیل
یک فنجان پودر نارگیل
یک فنجان گردوی تکه شده
چطور بپزم:
در ابتدا فر را روشن و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد) تنظیم کن. یک قالب را چرب کن یا کاغذ شیرینی بزار.
آرد، پودر دارچین، پودر جوز هندی، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط و حداقل سه بار الک کن.
خامه را در یک ظرف جداگانه با همزن برقی برای حدود ۲ دقیقه بزن و کم کم شکر سفید را به آن اضافه کن و برای حدود ۳ دقیقه دیگر به هم بزن. تخم مرغ ها را همه با هم اضافه کن و خوب به هم بزن. حالا نوبت به وانیل و پوره سیب زمینی شیرین است که اضافه کنی. خوب با هم مخلوط کن تا یکدست شوند. در آخر مخلوط آرد، گردو و پودر نارگیل را به سایر مواد اضافه کن و کمی به هم بزن در حدی که مواد فقط با هم مخلوط شوند.
خمیر را درون قالبی که از پیش آماده کردی بریز و درون فر قرار بده تا برای حدود یک ساعت بپزد. نان زمانی آماده می شود که خلال دندان که به آن می زنی تمیز بیرون بیاید.
نان سیب زمینی شیرین و نارگیل آماده سرو شدن است.
آماده سازی این نان خوشمزه ۱۵ دقیقه، پخت آن یک ساعت و در کل یک ساعت و ۱۵ دقیقه زمان می برد.

حقایق غذایی نان سیب زمینی شیرین و نارگیل:
انرژی کل: ۴۱۵ کیلو کالری
چربی کل: ۱۹.۲ گرم – ۲۹ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
چربی اشباع شده: ۹ گرم
کلسترول: ۷۷ میلی گرم – ۲۶ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
سدیم: ۳۲۱ میلی گرم – ۱۳ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پتاسیم: ۱۸۵ میلی گرم – ۵ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
کربوهیدرات کل: ۵۶.۶ گرم – ۱۸ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
فیبر رژیمی: ۲.۴ گرم – ۱۰ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
پروتئین: ۶.۲ گرم – ۱۲ درصد مقدار مصرف مجاز روزانه
قند: ۲۹ گرم
آهن: ۲ گرم



ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید