غذاي اصلي/ چگونه ران مرغ را در فر کبابي کنيم؟
آخرين خبر/ چي لازم دارم: ۲ کيلو ران مرغ ۱/۴ پيمانه روغن زيتون ۴ حبه سير، له شده يا ريز خرد شده ۴ قاشق غذاخوري جعفري تازه ريز خرد شده ۳ قاشق غذاخوري آب ليمو از يک عدد ليمو تازه بزرگ ۲ قاشق غذاخوري سس خردل ۱ قاشق غذاخوري نمک (ما از نمک دريا استفاده کرديم) ۱/۲ قاشق غذاخوري فلفل سياه چطور بپزم: در يک کاسه کوچک، همه مواد تشکيل دهنده سس ران مرغ را ترکيب کنيد و مخلوط کنيد يا با همزن دستي خوب بهم بزنيد تا زماني که خوب با هم ترکيب شوند. رانهاي مرغ را به کاسه همزن انتقال دهيد يا در يک کيسه زيپ لاک بزرگ بريزيد. سس مارينادرا روي مرغ ريخته و با دستتان مرغ را به سس آغشته کنيد، مقداري از سس را براي ايجاد طعم بيشتر زير پوست مرغ فرو کنيد. با پلاستيک روي کاسه را بپوشانيد و ۶ ساعت يا يک شب تا صبح مرغ را با سس بگذاريد بماند. فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهايت گرم کنيد و يک سيني فر را به همراه فويل يا ورق سيليکاتي مخصوص سيني فر بپوشانيد. ران مرغ را از سمت پوست روي سيني بگذاريد و مرغ را در حالي که فر گرم ميشود در آشپزخانه گذاشته تا به دماي اتاق برسد، روي مرغها را با مقداري سس بيشتر رو مال کنيد. مرغ را در ۴۰۰ درجه فارنهايت در وسط فر براي مدت ۲۵ دقيقه بپزيد تا بخش زيرين ران مرغ پخته شود، سپس مرغها را برگردانيد تا روي ديگر آن هم به مدت ۲۵ دقيقه ديگر پخته شود. براي اينکه پوست آنها تردتر شود، به مدت ۱ تا ۳ دقيقه روي حرارت زياد بگذاريد يا تا زماني که پوست ران مرغ قهوهاي شود. براي ايجاد طعم بيشتر، مرغ را بلافاصله پس از اينکه از فر خارج کرديد و در حالي که در سيني فر قرار دارد با سس ليمويي آغشته کنيد و با جعفري تازه خرد شده تزئين کرده و سرو کنيد.