آخرین خبر/ چی لازم دارم:
۲ کیلو ران مرغ
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۴ حبه سیر، له شده یا ریز خرد شده
۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه ریز خرد شده
۳ قاشق غذاخوری آب لیمو از یک عدد لیمو تازه بزرگ
۲ قاشق غذاخوری سس خردل
۱ قاشق غذاخوری نمک (ما از نمک دریا استفاده کردیم)
۱/۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
چطور بپزم:
در یک کاسه کوچک، همه مواد تشکیل دهنده سس ران مرغ را ترکیب کنید و مخلوط کنید یا با همزن دستی خوب بهم بزنید تا زمانی که خوب با هم ترکیب شوند.
ران‌های مرغ را به کاسه همزن انتقال دهید یا در یک کیسه زیپ لاک بزرگ بریزید. سس مارینادرا روی مرغ ریخته و با دست‌تان مرغ را به سس آغشته کنید، مقداری از سس را برای ایجاد طعم بیشتر زیر پوست مرغ فرو کنید. با پلاستیک روی کاسه را بپوشانید و ۶ ساعت یا یک شب تا صبح مرغ را با سس بگذارید بماند.
فر را تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید و یک سینی فر را به همراه فویل یا ورق سیلیکاتی مخصوص سینی فر بپوشانید. ران مرغ را از سمت پوست روی سینی بگذارید و مرغ را در حالی که فر گرم می‌شود در آشپزخانه گذاشته تا به دمای اتاق برسد، روی مرغها را با مقداری سس بیشتر رو مال کنید. مرغ را در ۴۰۰ درجه فارنهایت در وسط فر برای مدت ۲۵ دقیقه بپزید تا بخش زیرین ران مرغ پخته شود، سپس مرغها را برگردانید تا روی دیگر آن هم به مدت ۲۵ دقیقه دیگر پخته شود. برای اینکه پوست آنها تردتر شود، به مدت ۱ تا ۳ دقیقه روی حرارت زیاد بگذارید یا تا زمانی که پوست ران مرغ قهوه‌ای شود.
برای ایجاد طعم بیشتر، مرغ را بلافاصله پس از اینکه از فر خارج کردید و در حالی که در سینی فر قرار دارد با سس لیمویی آغشته کنید و با جعفری تازه خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.




ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید