ميز اردور/ اسلايس خرما و جو؛ مغذي ترين ميان وعده براي زنگ تفريح
آخرين خبر/ چي لازم دارم: خرما بدون هسته 220 گرم آب نصف پيمانه اسانس وانيل 1 قاشق چايي خوري نمک يک چهارم قاشق چايي خوري مواد اوليه براي کراست: جو پرک 2 پيمانه شکر قهوه اي نصف پيمانه کره 113 گرم چه جوري درست ميشه: براي تهيه اين اسلايس بايد از خرماي خشک استفاده کنيد. به کمک چاقو خرما ها رو برش زده و هسته ي اونها رو ازشون خارج کنيد. بعد هم با همون چاقو يا قيچي آشپزخانه اونها رو ريز خرد کنيد. خرما، آب، وانيل و نمک رو داخل يک قابلمه کوچيک ريخته و روي حرارت متوسط قرار بديد. مواد رو به خوبي هم بزنيد تا خرما ها نرم بشه و مخلوط غليظ بشه. حدودا 5 دقيقه زمان ميبره.مواد مياني رو بعد از پخته شدن از روي حرارت برداريد و اجازه بديد به مدت حداقل نيم ساعت خنک بشن. بعد بريد سراغ تهيه کراست اسلايس.فر رو روشن کرده و حرارت اون رو روي 170 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد. يک قالب مربعي به اندازه حدودا 20 سانتي متر انتخاب کرده و کف اون رو کاغذ روغني پهن کنيد. کاغذ روغني و ديواره هاي قالب رو هم کمي چرب کنيد و اون رو کنار بذاريد.شما بايد براي تهيه اين اسلايس از جو فوري استفاده کنيد. اگه به جو فوري دسترسي نداشتيد، جو پرک رو داخل سيني فر بريزيد، و اونها رو به خوبي داخل سيني پهن کنيد. سيني رو داخل فري که از قبل گرم شده، قرار بديد و هر از گاهي اونها رو هم بزنيد که نسوزن، بعد از نيم ساعت اونها رو از فر خارج کرده بعد از سرد شدن داخل غذاساز بريزيد و کمي اونها رو پودر کنيد. يک پيمانه از جو فوري رو داخل غذاساز يا مخلوط کن بريزيد و حدودا 3 دقيقه مخلوط کنيد تا مثل آرد بشه.در يک کاسه، جو فوري که تبديل به آرد کرديد، يک پيمانه جو فوري و شکر رو با هم مخلوط کنيد، بعد کره اي که از قبل بيرون گذاشتيد و نرم شده رو بهش اضافه کنيد. همه رو با هم مخلوط کنيد و به خوبي هم بزنيد. سه چهارم از مواد کراست رو برداشته و کنار بذاريد.باقي مواد کراست رو داخل قالب ريخته و اون رو به کمک ته يک ليوان به خوبي پرس کنيد تا صاف و يکدست بشه.مواد مياني اسلايس رو روي کراست بريزيد و اون رو با ضخامت يکسان روي کراست پهن کنيد.حالا اون سه چهارم پيمانه از کراست رو که نگه داشته بوديد رو روي خرماها بريزيد. حواستون باشه که به طور يکسان روي همه سطح قالب اونها رو پخش کنيد.قالب رو به مدت 30 تا 35 دقيقه يا تا وقتي که روي اون کاملا قهوه اي و طلايي بشه، داخل فر قرار بديد. بعد از پخت قالب رو از فر خارج کرده و روي توري فلزي قرار بديد تا خنک بشه.بعد از گذشت يک ساعت که اسلايس کاملا خنک شد، اون رو برش بزنيد و نوش جان کنيد. اين اسلايس ها رو در ظرف در بسته در يخچال تا يک هفته مي تونيد نگهداري کنيد.