شيريني ها/ مارشمالو را خانگي درست کنيد
بيتوته/ مارشمالو رو ميتوانيد از سوپر مارکتها بصورت آماده تهيه کنيد که مارشمالو هاي آماده اغلب شکل رولي دارن و رنگي آنها هم موجوده اما مارشمالوهاي خانگي معمولا مربع شکل هستن گرچه ميتوانيد به حالت دلخواه دربياوريد و با کمي رنگ غذا به رنگ دلخواه برسيد. مارشمالو در تهيه برخي بيسکوييتها و شيرينيها کاربرد دارد و يکي از بيشترين استفادهها را در تهيه خمير فوندانت دارد. مارشمالو يک محصول کاملا صنعتي است و در کارخانههاي توليد بيسکوييت و کيک با دستگاههاي مخصوص تهيه ميشود اما با روشهايي ميتوان در منزل مارشمالوي خانگي تهيه کرد. مارشمالو در شکلهاي متنوع عرضه ميشود. ممکن است تکههاي بلند و قطور باشد و يا چند رشته به هم پيچيده شده باشد. مارشمالو در رنگهاي مختلف و گاها طعمهاي مختلف نيز عرضه ميگردد و با توجه به طعم و رنگي که مارشمالو دارد در کرمها و خميرهاي مختلف از آن استفاده ميشود اما پرکاربردترين مدل مارشمالو سفيد و بدون اسانس آن است که طعم و رنگ اضافه وارد خمير يا کرم نشود. چي لازم دارم: ۱ بسته پودر ژله (الوئه ورا يا موز) ۳ پيمانه شکر نصف قاشق مرباخوري وانيل ۲ قاشق سوپخوري آبليمو ۳ پيمانه آب (نصف پيمانه سرد و ۲ و نيم پيمانه جوش) ۲ قاشق سوپخوري پودر ژلاتين چطوري درست کنم: پودر ژله که بهتر است آلوئه ورا باشد را با يک پيمانه آب جوش حل کنيد طوري که دانههاي ژله کاملا حل شوند.(ميتوانيد آن را به مدت ۳۰ ثانيه داخل مايکروويو بگذاريد يا اينکه با بخار کتري آب کنيد.) سپس پودر ژلاتين را با نصف پيمانه آب سرد مخلوط کنيد و به مدت ۵ دقيقه استراحت دهيد. يک و نيم پيمانه آب جوش و شکر را داخل قابلمه ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا شکر کاملا حل شود. (اگر شکر حل نشد به آن آب اضافه نکنيد چون با يکي دوبار همزدن با قاشق مشکل حل ميشود.) ژله آلوئه ورا و محلول ژلاتين را در محلول آب و شکر بريزيد و به مدت ۲۰ دقيقه روي حرارت ملايم قرار دهيد تا بجوشد(ميتوانيد داخل مايکروويو هم بگذاريد.) بعد از ۲۰ دقيقه شعله گاز را خاموش کرده و فرصت دهيد محلول کاملا ولرم شود. اکنون مواد را داخل يک ظرف بزرگ ريخته و آن را با دور تند همزن بزنيد تا کم کم سفيد شده و حجمش بيشتر و بيشتر شود. (مواد بعد از هم زدن ۴ برابر ميشود و اگر ظرف کوچک باشد کار خراب ميشود.) هم زدن مارشمالو معمولا ۲۰ دقيقه تا نيم ساعت طول مي کشد. بعد از شکل گرفتن مارشمالو وانيل و آبليمو را اضافه کنيد. سپس کاغذ فويل را با روغن کمي چرب کرده و داخل قالب دلخواه قرار دهيد و مايع را داخل آن بريزيد.