برترین ها/ چی لازم دارم:
روغن زیتون بدون بو: 2 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: یک دوم پیمانه
آب گوشت: 1 پیمانه
سرکه: 2 قاشق سوپخوری
شکر: 1 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز شیرین: 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
چطوری درست کنم:
روغن زیتون را داخل ماهیتابه بریزید.
ماهیتابه را روی حرارت بگذارید. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید تف داده تا بوی خامی آن گرفته شود.
آب گوشت،‌سرکه،‌شکر و فلفل را اضافه کنید حرارت را کم کنید تا سس جا بیفتد.
در آخر سس را با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
این سس برای سرو با انواع گوشت‌های قرمز،‌ گوشت‌های سوخاری، پیتزاها،‌ پاستاها، سیب‌زمینی سرخ شده و سوسیس می‌باشد.

ما را در کانال «آخرین خبر» دنبال کنید