ميز اردور/ سس کچاپ با اين دستور حرفه اي
برترين ها/ چي لازم دارم: روغن زيتون بدون بو: 2 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي: يک دوم پيمانه آب گوشت: 1 پيمانه سرکه: 2 قاشق سوپخوري شکر: 1 قاشق سوپخوري فلفل قرمز شيرين: 1 قاشق چايخوري نمک و فلفل: به ميزان لازم چطوري درست کنم: روغن زيتون را داخل ماهيتابه بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت بگذاريد. رب گوجه فرنگي را به آن اضافه کنيد تف داده تا بوي خامي آن گرفته شود. آب گوشت،سرکه،شکر و فلفل را اضافه کنيد حرارت را کم کنيد تا سس جا بيفتد. در آخر سس را با نمک و فلفل مزهدار کنيد. اين سس براي سرو با انواع گوشتهاي قرمز، گوشتهاي سوخاري، پيتزاها، پاستاها، سيبزميني سرخ شده و سوسيس ميباشد.