ميز اردور/ فلفل دلمهاي شکمپر يک پيش غذاي خاص و آسان
تبيان زنجان/چي لازم دارم: ۴ عدد فلفل دلمهاي در رنگهاي مختلف ٣٠٠ گرم گوشت چرخ شده ٢ فنجان ماکاروني لولهاي شکل نمک و فلفل به ميزان دلخواه ٢ حبه سير ۱/۲ پياز روغن به ميزان لازم ١ فنجان پنير موزارلا ١ قاشق چايخوري زردچوبه ١ قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي چطوري درست کنم: ابتدا در يک قابلمه آب را به جوش ميآوريم سپس فلفل دلمهايها را درون آن مياندازيم ۶-٧ دقيقه ميگذاريم با آب بجوشد. آنها را در ميآوريم سپس ماکاراني را در آن ريخته و کمي بيشتر از زماني که روي آن نوشته شده ميگذاريم بماند سپس داخل صافي ريخته و آبکش مينماييم. در ادامه پياز را داخل روغن کمي تفت ميدهيم و سير را داخل آن خود کرده و با پياز بهم ميزنيم سپس گوشت را اضافه ميکنيم و در ادامه ادويهها و رب و نمک را ميافزاييم و بهم ميزنيم و کمي تفت ميدهيم تا رنگ گوشت عوض شود سپس ماکارانيها را ميريزيم و همه مواد را خوب مخلوط ميکنيم. سر فلفلها را بريده و از مواد پر ميکنيم و نصف پنير موزارلا را هم لابلاي مواد ميريزيم و نصف ديگر را روي آنها ريخته داخل فر ميگذاريم و قسمت بالاي فر را روشن کرده و تا زماني که پنير آب شده و طلايي شود ميگذاريم بماند. نوش جان و لذت ببريد! خواص مواد غذاي اصلي ليکوپن موجود در فلفل دلمهاي قرمز علت قرمز بودن اين فلفل است که آنتي اکسيدان بسيار قوي است. فلفل دلمهاي سبز وقتي خيلي رسيده شود قرمز ميشود. بيشترين مقدار ويتامين C است. به دليل داشتن کلسيم، آهن، منيزيم، فسفر در استحکام و تامين استخوانها بسيار مفيد است. کلروفيل فراوان فلفل دلمهاي سبز سبب سبز شدن رنگ آن است. منيزيم موجود در اين فلفل سبب کاهش فشار خون ميشود و در بهبود حافظه و يادگيري تاثير بسياري دارد. به دليل داشتن ويتامين E سبب بهبود سيستم ايمني بدن ميشود. لوتئين موجود فلفل دلمهاي زرد سبب زرد شدن رنگ اين فلفل است. منبع مناسبي براي ويتامين C است. در سلامت دندانها و استخوانها بسيار مفيد است. بتاکاروتن علت نارنجي بودن رنگ فلفل دلمهاي نارنجي است. سبب تقويت حس بينايي ميشود. در بهبود سيستم ايمني بدن بسيار مفيد است. بتاکاروتن ضد سرطان و در برابر بيماريهاي قلبي محافظت ميکند.