ميز اردور/ کاسرول گل کلم پنيري
برترين ها/ مواد لازم: يک عدد گل کلم تکه تکه شده يک پيمانه خامه ترش يک پيمانه پنير چدار رنده شده نصف پيمانه ذرت پولکي شده يک چهارم پيمانه فلفل دلمه سبز خردشده يک چهارم پيمانه فلفل دلمه قرمز خردشده يک قاشق چايخوري نمک يک چهارم پيمانه پنير پارمزان پاپريکا (اختياري) غذاهاي خوشمزه با گل کلم طرز تهيه: ۱. دماي فر را روي ۱۶۵ درجه سانتيگراد تنظيم و روشن کنيد و ظرفتان را چرب کنيد. ۲. يک آبکش فلزي را داخل قابلمه آب بگذاريد و در آن را ببنديد تا جوش بيايد. گل کلم را داخل آن بگذاريد و بخارپز کنيد تا نرم شود (حدود ۵ دقيقه) سپس آب بکشيد و کنار بگذاريد. ۳. خامه ترش، پنير چدار، پولکي ذرت، فلفل دلمهاي و نمک را در يک کاسه متوسط ترکيب کنيد. گل کلم را اضافه کنيد و سپس به ظرفتان منتقل کنيد. پنير پارميزان و پاپريکا را روي آن بپاشيد. ۴. به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقيقه در فر بپزيد.