پيراشکي شويدي را در کمترين زمان بپزيد
تالاب/ يک غذاي عالي براي تعداد زيادي از دورهمي ها را آماده کنيد. خوشمزه و خوش طعم , پيراشکي غذايي خوشمزه و مناسب جشن تولدها و مسافرت و پيک نيک است. چي لازم دارم: مواد اوليه در تصاوير آمده است چطور بپزم: 1 شماره تخم مرغ را داخل کاسه اي ريخته و با استفاده از چنگالي بزنيد تا زرده و سفيده باهم مخلوط شود. بعد شير ولرم رابه آن افزوده و با همزن دستي مخلوط کنيد. آشپزي در سايت تالاب : پودر خمير ترش، يک دوم پيمانه آب ولرم و شکر را داخل کاسه اي ريخته و باهم مخلوط کنيد. سپس به مدت 10 دقيقه در محيط گرم بگذاريد تا استراحت کند. بعد آن رابه مخلوط شير بيفزاييد و با همزن دستي مخلوط کنيد. سپس آرد و 1 قاشق چايخوري نمک رابا هم مخلوط کرده، نيمي ازآن رابه تدريج به مخلوط شير اضافه کنيد. بعد يک دوم پيمانه روغن مايع را بريزيد. بعد دوباره بقيه مخلوط آرد رابه تدريج افزوده و ورز دهيد تا مواد جمع شده و به صورت خميري درآيد که حالت چسبندگي نداشته باشد. شويد رابه خمير اضافه کرده و به مدت 10 دقيقه آنرا ورز دهيد. بعد خمير را جمع کرده و درون ظرف پلاستيکي دردار چرب شده با 1 قاشق سوپخوري روغن مايع قرار داده و به مدت 45 دقيقه استراحت دهيد. براي تهيه مواد دروني پيراشکي شويدي : مقداري روغن درون تابه اي گرم کرده، بعد پياز را درون آن تفت دهيد تا سبک شود. سپس فيلم مرغ، بقيه نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سير، پودر کاري و قارچ رابه آن اضافه کرده و تفت دهيد. بعد آنرا از روي حرارت برداشته و کنار بگذاريد تا کمي خنک شود. با استفاده از وردنه اي خمير را روي سطح صافي به قطره 0.5 سانتي متر باز کنيد و با کاتر «يا ليوان» برش بزنيد، بعد به وسيله قاشقي مقداري از مواد دروني آماده شده را روي آن بگذاريد. سپس روي آن مقداري سس قرمز، يک تکه فلفل دلمه اي و يک ورقه پنير موتزارلا قرار دهيد. بعد دو طرف خمير رابه هم رسانده، با دست مرطوب دو طرف رابه هم بچسبانيد و با استفاده از چنگالي سر آن شيار ايجاد کنيد «اينکار را ادامه دهيد تا مواد تمام شود». برش هاي خمير رابا فاصله داخل سيني فر که از قبل با مقداري روغن مايع چرب و کاغذ روغني انداخته شده، قرار دهيد. بعد با استفاده از قلم مويي 1 شماره تخم مرغ «زده شده» روي آن ماليده و کنجد بپاشيد. سيني را در طبقه وسط فر از قبل با دماي 170 درجه سانتي گراد گرم شده، به مدت 25 دقيقه قرار دهيد تا بپزد.