ميز اردور/ دسر کاپوچينو؛ هميشه خواهان دارد
نمناک/ چي لازم دارم: تخم مرغ 2 عدد شير جوشيده وغليظ شده ( پاستوريزه ) 215 گرم قهوه ي فوري (نسکافه) 5 قاشق مرباخوري شکر 2 قاشق غذاخوري پودر ژلاتين 2 قاشق مرباخوري خامه پاستوريزه 4 قاشق غذاخوري پودر کاکائو يا دارچين به مقدار لازم چه جوري درست ميشه: 1- زرده و سفيده ي يکي از تخم مرغ ها را جدا کرده و سفيده ي آن را نگه مي داريم. سپس زرده آن را با يک تخم مرغ ديگر به طور کامل مخلوط مي کنيم و کمي هم مي زنيم. 2- شير ، قهوه و شکر را به تخم مرغ اضافه کرده و خوب هم مي زنيم. 3- سپس روي حرارت ملايم گذاشته و مرتب هم مي زنيم تا خوب داغ شود، ولي نجوشد و بدون جوشيدن غليظ شود. 4- ظرف را از روي حرارت بر مي داريم و پودر ژلاتين را اضافه کرده و هم مي زنيم تا پودر ژلاتين حل شود. 5- اين مواد را داخل 4 عدد فنجان قهوه خوري يا ظرف دسر مي ريزيم و مي گذاريم خنک شود تا خودش را بگيرد. 6- يک عدد سفيده ي باقي مانده را هم مي زنيم تا سفت شود. سپس خامه را هم مي زنيم و به سفيده اضافه مي کنيم. خامه و سفيده تخم مرغ را روي فنجان ها يا ظرف دسر مي ريزيم و روي آن را با پودر کاکائو يا دارچين تزيين مي کنيم.